in

Sneakpreview: Hercules DJ 4Set

Hercules presenteert tijdens CES de Hercules DJ 4Set. Deze combineert de functies en sensaties van een professionele controller met gebruiksgemak. De set is leverbaar vanaf april.

Dankzij het platte en compacte ontwerp (35 x 25 cm) van de DJ 4Set kan deze overal mee naartoe worden genomen. Wel is de controller groot genoeg om comfortabel te kunnen mixen. Tussen de bedieningselementen is veel ruimte en de controller blijft dankzij de antislipvoetjes stevig op zijn plek.

Tot de geavanceerde onderdelen van de Hercules DJ 4Set behoren zonder twijfel de twee grote aanraakgevoelige jogwielen. Deze hebben een diameter van maar liefst 12 cm en zijn bovenop voorzien van aanraaksensoren. Hiermee kunnen ze het gewicht van de hand van de gebruiker detecteren en de “Touch Wheel”-modus inschakelen waarmee de gebruiker het afspelen kan pauzeren en herstarten, en een serieuze scratch-sessie kan opzetten.

De zeer kenmerkende ‘ring’ op de voet van de jogwielen – de handtekening van de nieuwe Hercules- mixproducten – heeft een uiterst ergonomisch ontwerp waardoor de gebruiker de pitch op intuïtieve en eenvoudige wijze kan regelen.

Nieuw paradepaardje MSI G-series

Waar is Amelia Earhart?