in

Tetris maakt 3DS onveilig

Tetris is er vanaf 21 oktober in 3D op het 3DS handheld-systeem van Nintendo. Speel deze klassieker als nooit tevoren met blokken die nu driedimensionaal in elkaar gepast moeten worden.

Met meer dan 20 spelvarianten is Tetris goed voor tientallen uren puzzelplezier. Vermaak je met de populaire spelstand Marathon, of plaats een AR-kaart op tafel en zie hoe het spel tot leven komt in de gloednieuwe augmented reality-standen. Neem deel aan de non-stop-strijd in de spelstand Computer Battle, race tegen de klok in het speltype Fever, of probeer het zo lang mogelijk vol te houden in de spelstand Survival.

De Party-stand biedt nog vele uren extra spelplezier met een indrukwekkend aantal nieuwe Tetris-varianten, zoals: Fit, waarin je blokken door verschillend gevormde gaten duwt; Bombliss Plus, waarin je bommen gebruikt om de stijgende blokken op te blazen; Capture, waarin je de sterren aan beide kanten van het speelveld met blokken moet bedekken, en Jigsaw, waarin je fotopuzzels oplost, en je eigen fotos kunt importeren. Je kunt via SpotPass ook nieuwe voorwerpen voor de Fever-spelstand krijgen.

Limited Edition PS3 exclusief vanaf 4 november

Bestel nu het Jaarboek Detailhandel 2011