in

Devolo presenteert nieuwe Professional dLAN productlijn

Devolo zal op de CeBIT 2012 haar nieuwe Professional productlijn presenteren. Met deze nieuwe professionele dLAN producten biedt Devolo dealers een uitgebreider portfolio voor particuliere en zakelijke toepassingen.

Doordat de nieuwe serie speciaal ontwikkeld is voor een duidelijke gedefinieerde doelgroep van professionele gebruikers stelt het dealers in staat om voor iedere klant een oplossing op maat te bieden. De nieuwe serie stelt dealers ook in staat om extra diensten aan te bieden naast de traditionele internetverbinding.  De nieuwe professional productlijn bestaat uit de volgende apparaten:
dLAN® 200 AVpro Wireless N: Het dLAN®-WLAN access point
De dLAN 200 AVpro Wireless N is de professionele variant van de dLAN 200 AV Wireless N. In tegenstelling tot de dLAN-producten voor thuisgebruikers, biedt de AVpro uitgebreid beheer op afstand.  Zo kunnen de nieuwe functies, zoals de gedifferentieerde toegang via verschillende gebruikersgroepen en de oprichting van virtuele netwerken met multi-SSID en VLAN, optimaal benut worden.
dLAN® 500 AVpro UNI:  Netwerk via het stopcontact
Met de dLAN 500 AVpro UNI presenteert Devolo de eerste dLAN-adapter die communiceert via elektrische leidingen, antenne kabels en twee-draads lijnen. Dankzij de dLAN 500-technologie is deze flexibele verbinding veilig en stabiel. De verbinding is met snelheden tot 500 Mbps ook sneller dan de klassieke Fast Ethernet-bekabeling. Voor een maximale connectiviteit biedt de dLAN 500 een geïntegreerde 4-poorts gigabit-switch met PoE-ondersteuning. De nieuwe dLAN AVpro manager maakt uitgebreid beheer en configuratie op afstand mogelijk.
dLAN 200 AVpro DINrail: Electriciteitsnet-integratie voor schakelkasten
De dLAN 200 AVpro DINrail kan aangesloten worden in alle soorten verdeelkasten in overeenstemming met de DIN-norm. Dit maakt het bijzonder eenvoudig om een ​​netwerkoplossing te implementeren via het gewone electriciteitsnet. De aansluiting op het elektriciteitsnet leidt volgens de fabrikant tot aanzienlijk hogere prestaties in het Powerline-netwerk. Naast het realiseren van breedband internet in het hele gebouw is de DINrail ideaal voor de uitvoering van multimedia netwerken (IPTV, HDTV), gebouwautomatisering, het aansluiten van netwerk-compatibele terminal apparaten en als een slim meetinstrument voor energy & gegevensverzending.
dLAN® TV Sat: Satelliet TV via het stopcontact
Naast de dLAN professionele producten, zal Devolo ook de tweede generatie van het devolo dLAN TV Sat-systeem presenteren. Met dit systeem kunnen klanten satelliet-tv in het hele huis beschikbaar maken, zonder kabels. De beeld-en geluidsoverdracht vindt plaats via het electriciteitsnetwerk. devolos dLAN TV Sat 2400-CI + bestaat uit een high-performance Full HD-capable satellietontvanger op de DVB-S2 standaard en een aparte tuner voor de installatie in de buurt van de satelliet-antenne of multiswitch. Dankzij HDMI, biedt de ontvanger een uitstekende beeldkwaliteit in Full HD resolutie (1080p).

Intuïtief navigeren met Logitech Touch Mouse M600

Kodak stopt met het maken van digitale cameras