in

Transcend lanceert nieuwe SATA III 6Gb/s SSD720 als ultieme System Upgrade

Transcend Information, Inc. (Transcend), wereldwijde leider in opslag en multimedia producten, kondigt vandaag de lancering van haar nieuwe generatie SSD720 SATA III 6Gb/s SSD aan. De Solid State Drive (SSD) verbetert computer prestaties significant in vergelijking met standaard harde schijven

ntworpen om de productiviteit van multitaskende gebruikers te verbeteren, is de SSD720 de ideale oplossing voor veeleisende systeem applicaties als gespecialiseerd multimedia computing en geavanceerd gamen. 
Verbeterde Productiviteit
Door het combineren van de laatste SATA III 6Gb/s specificaties met een krachtige SandForce-Controller, is de SSD720 in staat om ongelooflijke overdrachtsnelheden tot wel 550MB/s Lees, en 500MB/s Schrijf, te leveren waardoor een DVD van 5 Gb gebrand kan worden in nog geen 15 seconden. Deze hoge snelheid vertaald zich in het sneller opstarten van systemen, applicaties en data overdracht en een betere systeem response. Door ondersteuning voor Native Command Queuing (NCQ) is de prestatie en efficiëntie van de SSD720 aanzienlijk verbeterd middels het optimaliseren van de volgorde waarin lees en schrijf commandos worden uitgevoerd. 
High-End Applicaties
Omhuld met een sterke, doch lichtgewicht metalen behuizing, heeft de SSD720 een super dunne afmeting van slechts 7mm, passend in iedere hedendaagse Ultrabook, Laptop en andere dunne lichtgewicht apparaten. Hoewel klein van formaat, de 7mm SSD720 maakt gebruik van dezelfde SATA connector die gebruikt wordt in de 2.5″ HHD, en is backwards met SATA II/I (3Gbps/1.5Gbps) interface. Door het betrouwbare NAND flash geheugen, zonder draaiende onderdelen, is de SSD720 niet alleen schok en tril bestendig maar biedt het ook een laag voedingsverbruik en een koele en stille werking van het systeem. Dit levert een groot voordeel op voor laptop gebruikers door de verhoogde efficiëntie en langere batterijduur. 
Ingebouwde betrouwbaarheid
De SSD720 ondersteund de TRIM commandos van Windows 7 gebruikers volledig automatisch door het voorgoed verwijderen van data, waardoor de optimale schrijfsnelheid behouden kan worden en op lange termijn SSD slijtage voorkomen kan worden. Voor gebruikssystemen die niet volledige TRIM commandos ondersteunen, werkt de SSD720 met lerende methodes gebaseerd op algoritmes van de prullenbak om de vrije ruimte te optimaliseren. Om de levensduur van de SSD te vergrootten zorgen de ingebouwde wear-leveling en Error Correction Code (ECC) voor betrouwbare dataoverdracht, waaronder volledige ondersteuning van het S.M.A.R.T. commando die fouten in de Hard Drive kan ontdekken voordat ze zich voordoen.

EA Sport Grand Slam Tennis 2 nu verkrijgbaar

Miljard verkochte smartphones in 2015