in

Packard Bell PB Go usb 3.0

Packard Bell brengt een nieuwe versie uit van de PB Go, een 2,5-inch externe harde schijf. Deze usb 3.0-versie maakt dataoverdracht tot tien keer sneller en kan tot 1TB aan foto’s, muziek en video’s bevatten. De PB Go usb 3.0 is verkrijgbaar in het zwart.

De 3.0-versie is compatibel met usb 2. 0 zodat elke gebruiker deze kan gebruiken. Met de zwarte behuizing en lichtgewicht ontwerp onderscheidt de PB Go zich van andere externe schijven. De usb 3.0 is bi-directioneel, dit betekent dat de ene richting wordt gebruikt voor het verzenden en de andere voor het ontvangen van gegevens.

Dankzij de PowerSave-technologie wordt het stroomverbruik vermindert met dertig procent. Ook wordt met PowerSave de verwachte levensduur van de schijf verlengt door het schijfgebruik te reduceren. Het Packard Bell Backup Software Suite biedt automatische en geplande back-ups, gegevenssynchronisatie en systeemarchivering. Upgrading is ook mogelijk via het internet. Dankzij de usb-voeding is het meenemen van externe voeding niet meer nodig om toegang te krijgen tot digitale bestanden.

Kaspersky komt met Mac beveiliging

Eerst seizoen NCIS: Los Angeles op DVD