in

Canon kondigt haar nieuwe voorjaarscollectie aan!

Compact Camera’s:
Vijf indrukwekkende HS System camera’s voor zowel het PowerShot als IXUS assortiment – elk model combineert toonaangevende imaging kwaliteit met ongelofelijke prestaties en een exclusieve styling.

Nieuw in het PowerShot assortiment zijn de PowerShot SX230 HS en PowerShot SX220 HS – de ideale camera’s om mee op reis te nemen, waarbij de PowerShot SX230 HS is uitgevoerd met zowel GPS tag- als logfunctionaliteit. Vanaf vandaag maakt de IXUS 310 HS deel uit van het IXUS assortiment. Deze camera heeft een verbeterde intuïtieve touch interface en een 24mm super-groothoeklens met een maximaal diafragma van f/2.0. De IXUS 220 HS met een 24mm super-groothoeklens met 5x optische zoom in een fascinerend, slank ontwerp en het chique instapmodel IXUS 115 HS maken de productlijn compleet. Deze camera’s bieden dankzij het Canon HS System een reeks aantrekkelijke functies, waaronder Full HD movies, hoge opnamesnelheden en superieure prestaties bij weinig omgevingslicht.

EOS Systeem:
Canon breidt haar wereldberoemde EOS systeem vandaag uit met de introductie van 2 nieuwe DSLR bodies voor de consumentenmarkt, professionele objectieven en EX Speedlite flitsers.
Deze producten stellen fotografen van alle niveaus in staat de kracht van beeld te ontdekken, waarbij elke nieuwe uitbreiding de superieure beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid biedt die synoniem staat voor EOS. Voor meer fotografen een stimulans om bij hun volgende fotografische avontuur naar Canon te kijken. De twee gebruiksvriendelijke instapmodel DSLR’s – de EOS 600D en de EOS 1100D – bieden nieuwe niveaus aan flexibiliteit, imaging prestaties en ondersteuning van consumenten die hun eerste stappen zetten in de wereld van fotografie. De nieuwe EF 500mm f/4L IS II USM en EF 600mm f/4L IS II USM bieden sport- en natuurfotografen superieure teleprestaties en een nieuwe EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II kitlens vormt de ideale start voor beginnende fotografen. Ook een tweetal nieuwe flitsers, de Speedlite 320EX en de Speedlite 270EX II, stimuleren gebruikers te experimenteren met creatieve en off-camera belichtingstechnieken.

PIXMA All-in-Ones:
Er zijn drie nieuwe All-in-One modellen die ideaal zijn voor het thuiskantoor: de PIXMA MX420, PIXMA MX410 en PIXMA MX360. Met scan-, kopieer-, fax- en printfunctionaliteit binnen handbereik bieden deze nieuwe modellen gebruikers een combinatie van praktische functies en intelligente software. Voor een hogere printkwaliteit van documenten en foto’s, waarbij tegelijk de productiviteit van de gebruiker wordt verbeterd.
Ze beschikken over praktische, zakelijke functies zoals een volledig geïntegreerde ADF (Automatische documentfeeder) en Super G3 hi-speed fax met Opslaan-naar-geheugen functionaliteit[1] voor een kopie van faxberichten. Deze modellen maken het ook eenvoudig om rechtstreeks vanaf de All-in-One PDF-bestanden op te slaan op een USB-geheugenstick, een geheugenkaart[2] of een PC.

De nieuwe PIXMA MX885 is een topklasse All-in-One met ADF voor automatisch dubbelzijdig scannen, kopiëren, faxen en printen heeft een glanzend zwart ontwerp en is uitgevoerd met de nieuwe Dual Function Panel gebruikersinterface. Met sterk verbeterde printsnelheden voor documenten en foto’s produceert de PIXMA MX885 prints met een zeer hoge kwaliteit. Een productieve oplossing voor thuis en op kantoor. Deze All-in-One is uitgevoerd met Wi-Fi en Ethernet aansluitingen en kan eenvoudig worden gedeeld binnen een netwerkomgeving.
De meest compacte A3+ printer in het PIXMA assortiment. is de betaalbare PIXMA iX6550 . Met een hogere printsnelheid en geavanceerde software en ca. 30 procent kleiner dan de voorganger. Uitgevoerd met een stijlvol ontwerp neemt deze printer minder bureauruimte in beslag. Ideaal voor ervaren gebruikers thuis en op kantoor die op zoek zijn naar de perfecte kwaliteit van foto’s en documenten. Deze printer biedt volledige functionaliteit voor de dagelijkse taken, zoals het printen van grote spreadsheets, nieuwsbrieven en planningen.

Calculators:
Ook in het calculatorassortiment nieuwe modellen die toonaangevende functionaliteit combineren met premium prestaties. Van de zes nieuwe modellen vinden vijf calculators een plaats binnen Canon’s Arc Design Series; de zesde – het nieuwe HS-20TG model – geeft elk bureau een stijlaccent.

Schoudertassen voor spiegelloze camera’s

Jouw digitale wereld vanuit een andere hoek