in

Samsung Galaxy S II met vier mediahubs

Samsung heeft op het Mobile World Congress in Barcelona de Galaxy S II gelanceerd. Deze nelle dual-core smartphone is 8,49 mm dik en draait op Android 2.3 (Gingerbread). De Galaxy S II is vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 699 euro.

De Galaxy S II heeft een dual-core processor en de geavanceerde HSPA+ 21 verbinding om snel over het web surfen en te kunnen multitasken als op een pc. 3D games en video’s verschijnen vlug en levensecht op het display.

Samsung presenteert op de Galaxy S II voor het eerst Samsung Hubs.De vier nieuwe, geïntegreerde hubs bieden de gebruiker toegang tot boeken en tijdschriften, muziek, geavanceerde games en sociale netwerken.
– Social Hub Premium: alle contactpersonen bij elkaar in een overzicht, om  direct via e-mail, sms of sociale netwerkdienst (of met een belletje) contact op te nemen.
– Readers Hub: dankzij speciale samenwerkingsverbanden biedt deze hub meer dan 2,2 miljoen boeken aan, 2.000 kranten in 49 talen en 2300 populaire tijdschriften in 22 talen.
– Game Hub: mobiele games downloaden en spelen, waaronder met de ingebouwede gyroscopische sensor met drie assen.
– Music Hub: toegang tot meer dan twaalf miljoen tracks van 7Digital.

Canyon introduceert 7 stijlvolle muizen

HTC lanceert tablet met HTC Sense