in

Chicago 2-in-1 notebooktas van Trust!

Dordrecht, maart 2011 – Nu de lente voor de deur staat krijgen steeds meer mensen de reiskriebels. Het voorjaar is dan ook een prachtige tijd om er op uit te trekken. En waarom zou u op reis gaan zonder uw notebook mee te nemen? De Chicago 16” Notebook Trolley Backpack van Trust zorgt ervoor dat u uw notebook op de beste en meest veilige manier kunt inpakken.

De Chicago is eigenlijk twee tassen in één, want deze notebooktas is zowel een trolley als een backpack. Met de verstelbare schouderbanden, de opgevulde achterkant en de heupband draagt u de Chicago zeer comfortabel op uw rug. Wilt u de tas liever achter u aan trekken, dan schuift u eenvoudig de duurzame, aluminium handgreep uit en laat u de wieltjes aan de onderkant van de tas het werk doen.
 
Voor het vervoeren van uw notebook is de Chicago uitermate geschikt. Het hoofdcompartiment is groot genoeg voor notebooks tot 16” en heeft een zachte vulling voor bescherming van uw notebook tegen krassen of andere schade. Met vier vakken met rits aan de voorzijde heeft u bovendien voldoende opbergruimte voor uw accessoires en persoonlijke bezittingen, zoals uw portemonnee, iPod, power adapter of mobiele telefoon. Aan de zijkant kunt u zelfs nog twee waterflessen kwijt, zodat u voor elk tripje alles bij de hand heeft.
 
De Chicago 16” Notebook Trolley Backpack is nu verkrijgbaar, kijk voor meer informatie op www.trust.com/17414.

Nieuwe superdunne Galaxy Tabs

Lexmark viert twintigjarig jubileum