in

Sony Ericsson breidt Xperia lijn uit

Sony Ericsson heeft vandaag tijdens een persbijeenkomst de Xperia Mini en de Xperia Mini Pro aangekondigd. De toestellen volgen de X10 Mini reeks uit 2010 op en worden door Sony Ericsson gepositioneerd als de kleinste Android smartphones op de markt. 

0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Geneva”>Het grootste verschil tussen de telefoons is het fysieke toetsenbord dat Sony Ericsson heeft aangebracht op de Xperia Mini Pro. Verder beschikken beide toestellen over versie 2.3 van Google Android, een 1 GHz Qualcomm Snapdragon processor, een 3” multi-touch beeldscherm met een resolutie van 480×320 pixels en de mogelijkheid tot het opnemen van videos in HD (720P) kwaliteit. Ook belooft Sony Ericsson een verregaande integratie met social media in de vorm van ‘Facebook inside Xperia’, een functie die het nog simpeler moet maken om je Facebook te onderhouden.

Naar verwachting worden de toestellen in het derde kwartaal van 2011 gelanceerd. De Xperia Mini en Xperia Mini Pro krijgen respectievelijk een adviesprijs van 239 euro en 269 euro mee.

Google introduceert Shopping in Nederland

Jamo duikt in headphones