in

Nieuwe Sony hoofdtelefoons en in-ears

Sony introduceert nieuwe hoofdtelefoons en in-ear oordopjes, van eenvoudige modellen voor alle dag tot professionele hoofdtelefoons met studiokwaliteit. Ze zijn vanaf april beschikbaar.

De MDR-Z1000 voldoet aan de hoge eisen van high-end studioproducties met zijn hd-driver units die gebruikmaken van een nieuw ontwikkeld Liquid Crystal Polymer-diafragma. Dit zeer lichte en harde materiaal vermindert de resonantie en levert heldere klank met natuurlijke midden tot hoge frequenties. De comfortabele Noise Isolation-oorschelpen sluiten goed aan op elk hoofd en minimaliseren het weglekken van geluid.

Alle ZX-modellen hebben een gesloten ontwerp om het weglekken van geluid te minimaliseren. Het topmodel, de MDR-ZX700, heeft nieuw ontwikkelde 50 mm driver units en Noise Isolation-oorkussens en drukverlagende urethaankussens. Deze serie beschikt daarnaast nog over de ZX500, ZX300 en ZX100.

De MDR-EX-serie in-ear oordopjes bestaat uit zeven modellen geschikt voor de gemiddelde gebruiker tot de meest toegewijde muziekliefhebber. De lichte behuizing van de MDR-EX1000 zorgt voor meer draagcomfort en dempt de resonantie voor een ritmische bas en heldere midden en hoge frequenties. De MDR-EX510LP is een verticale in-ear hoofdtelefoon. De EX-serie wordt aangevuld met de kleurrijke EX50- en EX40-modellen.
De kleurrijke DR-EX13iP is speciaal ontworpen voor de iPod/iPhone/iPad en is voorzien van een in-line afstandsbediening waarmee afspeelfuncties en volumebeheer binnen handbereik zijn.

De consumentenadviesprijzen zijn als volgt:
MDR-Z1000: 550 euro
MDR-ZX700: 120 euro
MDR-ZX100: 25 euro (diverse kleuren)
MDR-EX1000: 500 euro
MDR-EX510: 120 euro

The Tiny Bang Story – Collector’s Edition

Sandberg lanceert Streetgear