in

Toshiba: nieuwe instap-laptops met grote schermen

Toshiba brengt nieuwe notebooks met groot scherm uit in de no-nonsense Satellite C-serie. De C670 en C670D zijn uitgerust met een 43.9 cm (17.3″) scherm. De andere specs van de laptops zijn bescheiden, maar de scherpe prijs is er dan ook naar. De Satellite C670 en C670D zijn uitgerust met respectievelijk een Intel®-CPU en een AMD-processor.

“Met hun grote beeldscherm zijn de Satellite C670 en C670D de ideale desktopvervangers voor gebruikers die voornamelijk thuis achter de computer zitten en voor wie mobiliteit geen basisvereiste is,” zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux. “Onze C-serie biedt gebruikers met een beperkt budget alles wat ze nodig hebben om volwaardig te kunnen computeren. E-mailen, websurfen en sociaal netwerken (inclusief webchatten) en werken met standaard kantoorapplicaties of genieten van multimedia-entertainment, het kan allemaal. Gebruikers hoeven dus geen concessies te doen als het gaat om functionaliteit.”
 
Ergonomisch toetsenbord
De Satellite C670 en C670D hebben een plat, ergonomisch toetsenbord met een geïntegreerd tiencijferig numeriek keypad, waardoor gebruikers beter met cijfers, bijvoorbeeld in spreadsheets, uit de voeten kunnen. Bovendien kan de gebruiker met behulp van het royale multi-touch touchpad simpel scrollen, terwijl de ingebouwde webcamera met Toshiba Face Recognition hem in staat stelt in te loggen via gezichtsherkenning. Verder biedt de royale harde schijf met maximaal 640 GB voldoende ruimte om fotos, muziektracks, videos en documenten op te slaan.
 
Één met de digitale wereld
Dankzij de twee USB 2.0-poorten is het een fluitje van een cent om randapparatuur, zoals camcorders, externe harde schijven of smartphones, aan te sluiten. De WLAN-interface geeft vlot toegang tot draadloze thuisnetwerken en internet.
 
Robuust ontwerp
Het robuuste ontwerp schroeft de toch al aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding van de nieuwe Satellite C670 en C670D nog verder op. Het reliëfoppervlak van de palmrest en beeldschermcover is zeer krasbestendig en maakt vingerafdrukken minder zichtbaar. De klant kan kiezen uit twee kleurstellingen: beide nieuwe Satellites zijn verkrijgbaar in zowel een zwarte als een witte uitvoering.
 
Beschikbaarheid en prijzen
De zwarte Satellite C670 en C670D zijn per direct leverbaar tegen een adviesprijs vanaf € 499, inclusief BTW (C670) en vanaf € 449, inclusief BTW (C670D). De witte uitvoeringen zijn, naar verwachting, beschikbaar in mei 2011.

Vodafone-abonnementen voor iPad 2 beschikbaar

Trust eLight: het toetsenbord voor dag en nacht