in

Mobiel ‘matchen’ op hoog niveau via nieuwe HeadFirst-app

Hoofddorp, 9 juni 2011 – HeadFirst lanceert een eigen smartphone community app, waarmee de kennisbemiddelaar mobiel matchen van zelfstandig ondernemers en leveranciers met opdrachtgevers faciliteert. Met de HeadFirst-app kunnen professionals zich nu real time, gemakkelijker en sneller oriënteren en inschrijven op een nieuwe opdracht. De HeadFirst-app is te downloaden via de iTunes App Store, staat hij voor Android-gebruikers klaar op Market en kunnen ook Blackberry gebruikers hem downloaden.

Voor de HeadFirst-community is de applicatie gratis te downloaden en te gebruiken, waardoor ze alle informatie over opdrachten ook mobiel en real time beschikbaar hebben. Met deze nieuwe applicatie die geoptimaliseerd is voor het gebruik via de smartphone, speelt HeadFirst in op het groeiend gebruik van smartphones. Daarnaast speelt HeadFirst met de app in op Het Nieuwe Werken, waarbij plaatsonafhankelijk werken en 24/7 bereikbaarheid de belangrijkste kenmerken zijn.
Matchen op hoger niveau
De app staat in lijn met de opvatting van HeadFirst dat het invullen van de flexibele schil vraagt om nieuwe manieren van sourcen. Efficiënt de juiste mensen op de juiste plek kunnen inzetten is het antwoord van HeadFirst op dit vraagstuk. Afgelopen maand lanceerde HeadFirst om deze rede ook al zijn online tool, HeadFirst Select. Mike Kruiswijk, operationeel directeur bij HeadFirst: ‘Door onze app kan de zelfstandig ondernemer of leverancier real time reageren en bieden op een opdracht en is altijd en overal optimaal geïnformeerd. Dit kan aan de vraag- en de aanbodzijde net het verschil maken bij de zoektocht naar de juiste match qua kennis en kunde.’
Direct bieden op opdracht via HeadFirst-app
Het mobiele matchen betekent voor zelfstandig ondernemers en leveranciers dat zij 24/7 en op elke locatie snel inzicht hebben in relevant nieuws over de meest actuele opdrachten. De smartphonegebruiker krijgt via de app een waarschuwing als er een nieuwe, voor hem of haar relevante opdracht binnenkomt. Met de toepassing kan diegene zich direct inschrijven, of wel  aanbieden, op een opdracht waar en wanneer hij of zij dat wil. De HeadFirst-app biedt een overzicht van alle beschikbare informatie over tijdelijke opdrachten van alle opdrachtgevers van HeadFirst. De app bestaat uit de volgende tabs: inlogpagina, opdrachtenoverzicht, omschrijving van de opdrachten, mogelijkheid om te bieden op een opdracht of deze door te sturen naar een ‘collega’.
Opdrachten snel in de markt
Ook de opdrachtgever heeft baat bij de HeadFirst-app, doordat zijn opdracht zo snel mogelijk in de markt bekend wordt gemaakt, waarbij leveranciers en geschikte zelfstandig ondernemers sneller op een opdracht kunnen reageren.
Alle informatie die vanuit de applicatie wordt vrijgegeven, is door HeadFirst op maat geleverd, gecontroleerd en in een veilig afgesloten omgeving gepresenteerd. Alleen de aangesloten zelfstandig ondernemers en leveranciers krijgen inzicht in de opdrachten, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.

Sonos komt met twee gratis radiodiensten

Atomblock (Micromedia), bereikt de finale van de Microsoft BizSpark award