in

Apacer M721 Blue Engine muis

sHertogenbosch, Nederland, 30 mei  2011 – Een goede muis vergemakkelijkt het werken met mobiele computersystemen zoals netbooks en notebooks. Apacer Technology Inc., een wereldwijd marktleider in digitale opslagsystemen, introduceert daarom vandaag de Apacer M721 Blue Engine Advanced Optical muis, die speciaal is ontwikkeld voor mobiel computergebruik. Deze draadloze muis werkt op vrijwel elk oppervlak met een hoge resolutie van 800 of 1600 DPI voor nauwkeurige plaatsbepaling op meer soorten oppervlakken dan ooit tevoren. Het ergonomische ontwerp en het handige formaat vergroten het comfort, ook tijdens langdurig gebruik.

Blue Engine: werkt op vrijwel elk oppervlak
De Apacer M721 gaat verder dan de traditionele optische muistechnologie. De nieuwe Blue Engine-technologie helpt de M721 om ruimtelijke obstakels te overwinnen en biedt een indrukwekkende nauwkeurigheid op vrijwel elk oppervlak, inclusief hout. Een traditionele optische muis werkt niet op tapijt of op een houten tafelblad, maar de Apacer M721 functioneert ook probleemloos op houten oppervlakken en zelfs op tapijt. Hierdoor kan deze muis ook zonder muismat worden gebruikt. Dit is een enorm pluspunt dat de M721 onmisbaar maakt voor elke moderne mobiele computergebruiker.
Resolutie instelbaar op 800 of 1600 DPI
De Apacer M721 Blue Engine muis heeft een handige knop waarmee de muisresolutie kan worden ingesteld op 800 of 1600 DPI. Hierdoor kunt u de traceersnelheid van de muis heel gemakkelijk aanpassen aan uw wensen. De Apacer M721 Blue Engine muis wordt geleverd met een 2,4 GHz draadloze transmitter die tot op 10 meter afstand werkt.
Gemakkelijk en comfortabel werken
Door het ergonomische ontwerp van de M721 wordt de handpalm van de gebruiker volledig gesteund, zodat deze muis zelfs tijdens langdurig gebruik geen vermoeidheidsverschijnselen veroorzaakt. En dankzij de 5 knoppen hoeft de gebruiker van de Apacer M721 slechts één vinger te gebruiken om omhoog, omlaag, naar links of naar rechts te bladeren door bestanden en webpaginas.

Stereoversie van draagbare Orbit usb-speaker

DANE-ELEC en DURACELL® breiden hun assortiment geheugenkaarten en USB-sticks uit