in

Yarvik portable dvd-speler: Reiskameraad

Delft, mei 2011 – Heb je binnenkort vakantieplannen of reis je regelmatig met de trein, het vliegtuig of met de auto? Dan is een Yarvik portable dvd-speler zeker een aanrader. Of je nu zelf  ’s avonds lekker ontspannen voor je caravan een film wilt kijken of graag je kinderen bezig wilt houden tijdens die lange auto- of vliegreis naar je bestemming, een portable dvd-speler komt altijd van pas. Yarvik introduceert voor de zomer drie verschillende modellen.

Yarvik 7’’ Portable DVD Player (PDV101)

Als je op zoek bent naar een betaalbare, kwalitatief goede dvd-speler dan is de Yarvik 7’’ Portable DVD Player met LCD widescreen zeker iets voor jou. Naast! films op dvd kun je ook je eigen video’s en films afspelen via de ingebouwde USB 2. 0 poort of via het MicroSDtm/MS/MMC slot. De portable dvd-speler speelt gangbare formaten als AVI, DIVX en MPEG af. Een aangename bijkomstigheid is dat de speler op afstand bedienbaar is door de meegeleverde afstandsbediening.
De speler is voorzien van een built-in speaker systeem, maar het is ook mogelijk een koptelefoon aan te sluiten via de 3.5 mm aansluiting. Bij de dvd-speler wordt een AV-kabel meegeleverd, zodat je ook je media op de TV kunt bekijken en afspelen. Met de meegeleverde auto-oplader kun je de portable dvd-speler in de auto opladen, maar met de AC/DC netstroom adapter kun je hem ook gemakkelijk en snel opladen via het stopcontact. De Li-lon accu gaat tot 4 uur speeltijd mee.

Yarvik 7’’ Portable DVD Player Dual Screen (PDV102)
Met zijn tweeën een dvd kijken op een 7’’ scherm is niet echt ! ideaal te noemen. Daarom introduceert Yarvik tevens een draagbare dvd-speler met 2 beeldschermen. Zeker achterin de auto is het prettig dat beide kinderen een eigen scherm hebben om naar te kijken, dit voorkomt geheid ruzies.
Met de meegeleverde hoofdsteun bevestigingsbanden, is de dvd-speler gemakkelijk aan een hoofdsteun in je auto te bevestigen. Daarnaast kun je hem ook neerzetten dankzij de uitklapbare voet op de achterkant van de speler. Ook bij dit model krijg je een auto-oplader, een afstandsbediening en als extra een draagtas. Daarnaast beschikt hij over dezelfde specificaties en aansluitingen als de PDV101.

Yarvik 9’’ Portable DVD Player(PDV109)
De Yarvik 9’’ Portable dvd-speler heeft niet alleen een groter scherm, maar deze kun je ook nog eens alle kanten op kantelen. Ook bij deze speler is het mogelijk hem aan een hoofdsteun van je autostoel te bevestigen. Bij de dvd-speler krijg je een AC/DC netstr! oom adapter, auto-oplader en een afstandsbediening. Daarnaast beschikt ook dit model over dezelfde aansluitingen en extra’s als de 7’’ modellen.
De Yarvik 7’’ Portable DVD Player (PDV101), de Yarvik 7’’ Portable DVD Player Dual Screen (PDV102), de Yarvik 9’’ Portable DVD Player (PDV109) zijn begin juni verkrijgbaar.
Yarvik
Het consumentenelektronica merk Yarvik is hét betaalbare alternatief. Het Yarvik productportfolio omvat onder andere: mp4 spelers, televisies, digitale fotolijsten, portable dvd-spelers en tablets. De Yarvik producten zijn voor een ieder die op zoek is naar betrouwbare, goed uitziende producten, voor een aantrekkelijke prijs.

Stereoversie van draagbare Orbit usb-speaker

DANE-ELEC en DURACELL® breiden hun assortiment geheugenkaarten en USB-sticks uit