in

Nieuwe standaard voor 24×7-bescherming van gezinnen en kleine bedrijven

Securitas Direct-systemen zetten een nieuwe standaard in het beschermen van gezinnen en kleine bedrijven met het unieke Verisure Voice.

Verisure Voice is een innovatieve, intelligente, professioneel gemonitorde beveiligingsoplossing, die werkt als een vaste lijn tussen de Verisure-alarmcentrale en het huis van de klant. Wanneer een alarm afgaat, kan de alarmoperator rechtstreeks meeluisteren en spreken met de aanwezigen in het pand. Bijvoorbeeld om de juiste zorgmaatregel te kiezen voor de klant in geval van nood of het afschrikken en wegjagen van een eventuele indringer.

Verisure-experts zien via draadloze camera’s niet alleen wat er gebeurt, maar kunnen dankzij het systeem ook direct luisteren naar en spreken met personen in het pand. Dit betekent directe bescherming en zorg, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Verisure Voice stelt klanten in staat bij inbraak, brand, een lekkage of zelfs wanneer iemand plotseling onwel wordt, rechtstreeks met Verisure-experts te spreken zonder een traditionele telefoonlijn te gebruiken. Met tweerichtingscommunicatie tussen deskundige alarmoperators en het betreffende pand, werkt Verisure Voice onafhankelijk van het telefoonnetwerk. En dat is een veilige gedachte, gezien het feit dat steeds minder Nederlanders vertrouwen op de vaste lijn. Het aantal belminuten via vaste telefonie daalde afgelopen jaar met 12,5 procent ten opzichte van het jaar ervoor, zo blijkt uit onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Mobiel bellen is binnenshuis vaak geen goed alternatief, omdat het bereik daar over het algemeen slecht is.

Een ander voordeel van het systeem is dat het naadloos samenwerkt met de beeldverificatie-technologie van de bestaande detectiecamera’s binnen het Verisure-alarmsysteem voor accuratere, betrouwbaardere en directere respons. Hierdoor kunnen de Verisure-experts in het geval van inbraak de indringer identificeren, met ze praten en ze naar buiten werken.

Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure – Securitas Direct: “Onze klanten zijn het hart van alles wat we doen. Het is onze prioriteit om hen te voorzien van peace of mind, bescherming en zorg – 24 uur per dag en zeven dagen per week. Met Verisure Voice blijven we die belofte waarmaken.”

Acer brengt ‘s werelds eerste Chromebook met een batterijduur van 14 uur op de markt

Nederlanders shoppen voor € 513 miljoen via buitenlandse webwinkels