in

Aanpasbaar touchscreen voor Logitech afstandbediening

Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas introduceert Logitech de Harmony 1100 geavanceerde universele afstandsbediening. Deze multifunctionele afstandbediening heeft een drukgevoelig 3,5 inch kleurenscherm waarbij commando’s naar eigen inzicht op elke gewenste plek geplaatst kunnen worden.

De Harmony 1100 past in de handpalm en biedt met slechts één druk op de knop volledige controle over een home entertainment systeem. De bijbehorende software is volledig opnieuw geschreven voor optimaal bedieningsgemak en het 3,5 inch drukgevoelige scherm met qvga-resolutie maakt de bediening eenvoudiger dan ooit. Met behulp van de nieuw ontwikkelde Harmony software kunnen veelgebruikte commando’s naar eigen inzicht in het scherm geplaatst worden.

De behuizing is uitgevoerd in geborsteld aluminium waarbij de onderkant is voorzien van zacht materiaal. Daarmee ligt de afstandsbediening zeer comfortabel in de hand en heeft tegelijkertijd ook een stijlvolle visuele uitstraling. De Harmony 1100 is oplaadbaar. Batterijen vervangen is dus niet meer nodig.

In combinatie met een Harmony RF Extender (los verkrijgbaar) is het zelfs mogelijk om apparatuur te bedienen die zich achter gesloten deuren bevindt, bijvoorbeeld in een kast. Het is zelfs mogelijk om apparaten in een andere kamer te bedienen (tot op een afstand van ongeveer dertig meter).

De Harmony 1100 is vanaf februari leverbaar voor de winkeladviesprijs van 499 euro.

Leukste winkelstraat van Nederland ligt in Haarlem

Usb in grappige lollipopvorm