in ,

Amazon introduceert nieuwe Echo Dot apparaten: best klinkende Echo Dot serie tot nu toe

Met deze nieuwe twee Echo Dot apparaten kunnen gebruikers het gemak van Alexa in elke kamer van het huis ervaren. In Nederland is Alexa beschikbaar in het Brits-Engels voor toegang tot lokale nieuws- en radiostations, lokale informatie of feiten en bijvoorbeeld andere, populaire Alexa functies, zoals timers, alarmen, het weer, smart home en Alexa-to-Alexa bellen.

“Ambient technology is er om de dagelijkse dingen in het leven van de gebruiker te vereenvoudigen en de Echo is op de achtergrond aanwezig als daaraan geen behoefte is. Deze generatie Echo-apparaten is met die visie in gedachten ontworpen,” zegt Eric Saarnio, Vice President, Amazon Devices International. “De verbeterde audio en het compacte design geven onze klanten meer mogelijkheden om Alexa eenvoudig in hun dagelijkse leven op te nemen. Met de nieuwe ingebouwde sensoren en technologie kunnen klanten de Echo Dot en de Echo Dot met klok Alexa nog meer dingen voor hen laten doen.”

Nieuwe Echo Dot en Echo Dot met klok – nog betere audio, nieuwe temperatuursensor, tikbediening en verbeterd LED-scherm

De nieuwe Echo Dot Internationale Versie en Echo Dot met klok Internationale Versie zijn de krachtigste tot nu toe. De nieuw ontworpen audio-architectuur heeft een aangepaste full range driver en de hoogste excursion speaker van alle Echo Dots. De apparaten bieden duidelijkere zang en tweemaal zoveel bass in vergelijking met de vorige generatie – en dit alles in de kenmerkende compacte, bolvormige vorm.

Echo Dot Internationale Versie en Echo Dot met Klok Internationale Versie hebben nieuwe sensoren die meer contextuele Alexa-ervaringen mogelijk maken, zoals de mogelijkheid om routines in te stellen waarmee Alexa gevraagd kan worden om smart home devices te bedienen. De nieuwe generatie maakt ook nieuwe tikgebarenbediening mogelijk, zodat gebruikers eenvoudigweg op de bovenkant van het apparaat kunnen tikken om muziek te pauzeren en te hervatten, timers te annuleren of een gesprek te beëindigen.

De Echo Dot met klok Internationale Versie beschikt over een verbeterde 5×21 LED high-density dot technologie, waardoor gebruikers op een levendige en dynamische manier informatie in een oogopslag kunnen zien. Naast de tijd zijn ook het weer, de kalenderdagen en meer te zien.

Ontworpen met het oog op privacy

Echo-apparaten zijn ontworpen met de privacy van gebruikers in gedachten en bevatten meerdere lagen van privacy-bescherming en controle, zoals een aan/uit-knop voor de microfoon. Gebruikers hebben daarnaast de mogelijkheid om spraakopnamen te beluisteren en te verwijderen.

Voor meer informatie over de functies die transparantie en controle bieden over je Alexa-ervaring, ga naar Amazon.com/devicesupport.

Prijzen en beschikbaarheid

Echo Dot Internationale Versie is verkrijgbaar in Antraciet voor €59,99. Echo Dot met klok Internationale Versie is verkrijgbaar in Wit voor €69,99. Klanten kunnen vandaag bestellen via Amazon.nl/echodot en Amazon.nl/echodotwithclock. Bepaalde Alexa-skills en -functies zijn mogelijk niet in alle landen en talen beschikbaar, kunnen op elk moment worden gewijzigd en vereisen mogelijk aparte abonnementskosten. De Nederlandse taal is niet beschikbaar.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

AGON by AOC lanceert levendige en contrastrijke 24,5 inch esportsmonitor met 240Hz

Tips om te besparen op je smartphone batterij