in

ASUS lanceert ASUSPRO B9440

‘s Werelds lichtste 14” zakelijke notebook in een ultracompact 13″-klasse chassis. ASUS lanceert vandaag de ASUSPRO B9440, een 14″ zakelijke notebook die speciaal is ontworpen voor professionals die veel onderweg zijn.

De B9440 heeft een ultracompact design waardoor hij past in een chassis dat je bij een 13” notebook zou verwachten. Hij weegt maar 1 kg en is daarmee ’s werelds lichtste zakelijke 14″ notebook.

De B9440 is ontworpen om zowel stijlvol als praktisch te zijn en heeft een volledig metalen chassis, gebouwd uit magnesiumlegering. Dit is een hoogwaardig materiaal dat lichter, maar tegelijkertijd ook sterker is dan een standaard aluminiumlegering. Het ergonomische toetsenbord heeft een innovatief, hellend design dat de gebruiker comfortabeler laat typen.

Bovendien is de B9440 een krachtpatser, met de nieuwste Intel® Core™ i5 en i7 U-serie CPU’s met optionele Intel vPro® support en een accuduur van ruim 10 uur. Hij is ook uitgerust met de ASUS Business Manager software suite, waarmee je gemakkelijk onderhoud kunt laten plegen aan je laptop en hulp op afstand kunt krijgen.

Net als alle ASUSPRO zakelijke notebooks, is de B9440 ontworpen om een militair niveau van robuustheid te behalen. Bovendien voldoet hij aan extra strenge ASUSPRO betrouwbaarheidseisen, en is hij aan een serie torture tests onderworpen om betrouwbare prestaties te kunnen leveren in elke omgeving.

ASUSPRO B9440 is nu verkrijgbaar vanaf €1299,- en als luxere uitvoering vanaf €1599,-.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Samenwerking Citrix en Samsung: desktopervaring op de Samsung Galaxy S8 met Samsung DeX

Nieuw! Gemotoriseerde stands van NewStar