in

ASUS Republic of Gamers onthult Mothership (GZ700)

Een nieuw type desktopvervangende gaming-laptop, mogelijk gemaakt door de nieuwste NVIDIA GeForce RTX-graphics, Intel Core i9-processor en geavanceerde connectiviteitstechnologie.

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag ROG Mothership (GZ700) aangekondigd, een nieuwe desktopvervanger die de vormfactor voor gaming-laptops opnieuw definieert. ROG Mothership trekt meer lucht in zijn geavanceerde koelsysteem vanwege zijn staande positie.

  • Een vernieuwde vormfactor: Innovatief staand design dat airflow optimaliseert, inclusief een veelzijdig toetstenbord dat gebruikers laat spelen hoe ze willen
  • Gevanceerde prestaties voor gaming en meer: Aangedreven door een in de fabriek overgeklokte Intel Core i9 CPU en GeForce RTX 2080 GPU, plus een RAID 0-array
  • Meeslepend gamen: 17,3-inch FHD IPS-level 144Hz/3ms display met G-SYNC; ESS Sabre DAC en front‑facing speakers voor fantastische audio

Het toetsenbord kan worden losgemaakt en opgevouwen, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte positie te vinden. Daarnaast laat het innovatieve ontwerp genoeg ruimte over om alle luidsprekers recht onder het scherm te plaatsen.

Het prachtig bewerkte aluminium chassis heeft een 17,3-inch Full HD IPS-level display met een verversingsfrequentie van 144Hz, een reactietijd van 3ms GTG en NVIDIA G-SYNC™-technologie. Het wordt aangedreven door de nieuwste NVIDIA GeForce RTX™ 2080 grafische kaart en Intel® Core™ i9-8950HK processor. Dankzij betere koeling kunnen de CPU en GPU van ROG Mothership hogere snelheden dan de standaardsnelheden halen en leveren daardoor uitzonderlijke prestaties onder veeleisende workloads. De in de fabriek overgeklokte kern wordt aangevuld door een RAID 0-array met drie NVMe SSD’s en een next-generation networking dat groter dan gigabit snelheden mogelijk maakt voor zowel bekabelde als draadloze verbindingen.

ROG Mothership is een radicaal intern ontwerp dat werkelijk is geworden, geschikt voor kenners die de techniek en het vakmanschap waarderen die in hoogwaardige pc-hardware worden gebruikt. Deze desktopvervanging herdefinieert wat mogelijk is voor draagbare gaming laptops die hardcore pk’s nodig hebben.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Ontdek de nieuwe wereld van geluid tijdens CES2019

Netatmo onthult de Slimme Video Deurbel waarmee je bezoekers vanaf elke locatie kunt begroeten