in

Ontdek de nieuwe wereld van geluid tijdens CES2019

Sennheiser presenteert Augmented Audio, MOMENTUM True Wireless en AMBEO Soundbar – Tijdens CES 2019, dat plaatsvindt van 8 tot 11 januari in Las Vegas, biedt Sennheiser bezoekers de unieke kans om de wereld van Augmented Audio te ontdekken en eigen AMBEO AR ervaringen te creëren.

Ook is het mogelijk voor bezoekers om een luistersessie te doen met de AMBEO Soundbar, en is de nieuwe MOMENTUM True Wireless op de stand te bezichtigen. De stand van Sennheiser bevindt zich in South Hall 1, stand 20200.

“CES is geëvolueerd. De show draait niet meer alleen om de producten van vandaag, maar geeft bezoekers een blik op de toekomst. Er is behoefte om de wereld van morgen te zien en te ontdekken. Met de producten en de AMBEO AR ervaring op de stand van Sennheiser kunnen we bezoekers letterlijk een kijkje laten nemen in de toekomst van audio,” aldus Pete Ogley, Chief Operating Officer Consumer Division bij Sennheiser.

“CES is geëvolueerd. De show draait niet meer alleen om de producten van vandaag, maar geeft bezoekers een blik op de toekomst.”

AMBEO AR Experience – ontdek de wereld van Augmented Audio

Meeslepend geluid is essentieel in het creëren van een overtuigende Augmented Reality ervaring. Op de stand van Sennheiser wordt dit idee belichaamd door een interactieve CES ervaring waarbij Sennheiser’s AMBEO AR One hoofdtelefoon wordt gecombineerd met Magic Leap’s One hoofdtelefoon. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de AMBEO Augmented Audio Lab, een speciale app waar CES bezoekers de wereld van Augmented Audio kunnen ontdekken en hun eigen AR Experience kunnen creëren.

Door middel van de Transparent Hearing functie van de AMBEO AR One kunnen gebruikers naadloos echte geluiden mixen met virtuele audio en kunnen ze spelen met geluid door gebruik te maken van de bijbehorende app en de Magic Leap One. De geluiden worden gevisualiseerd als ballen van kleurrijke, pulserende energie die gebruikers kunnen vastleggen, vastpakken, positioneren en mee kunnen interacteren. In de context van het creëren van augmented- en mixed reality-applicaties, stelt dit platform ontwikkelaars in staat om de volgende generatie ruimtelijke computerproducties te voorzien van meeslepende augmented audio-soundscapes.

Een 5.1.4 home entertainment-ervaring in een enkel apparaat – de AMBEO Soundbar

De nieuwste toevoeging aan het AMBEO 3D audio programma van Sennheiser is de aanstaande AMBEO Soundbar, waarvan een prototype is onthuld tijdens CES 2018. In 2019 kunnen bezoekers het eindproduct ontdekken: een ruimtelijke sonische ervaring met meeslepend 5.1.4 geluid en diepe bassen, en dat allemaal in één apparaat.

MOMENTUM True Wireless – De nieuwe standaard voor echte draadloze audio

Bezoekers van de stand van Sennheiser hebben ook de mogelijkheid om een ander nieuw product te ontdekken – de MOMENTUM True Wireless, die zijn debuut maakt tijdens CES.

Als laatste toevoeging aan de iconische MOMENTUM-lijn zetten deze Bluetooth oortelefoons een nieuwe standaard in draadloze audio dankzij de audiofiele 7mm dynamische drivers van Sennheiser. De MOMENTUM True Wireless biedt directe spraaktoegang met Apple Siri of Google Assistant. Verder maakt de Transparent Hearing functie van de oortelefoons het mogelijk om omgevingsgeluid te horen, waardoor het situationeel bewustzijn toeneemt en gebruikers in gesprekken kunnen deelnemen zonder de oordopjes uit te doen.

Bezoek Sennheiser tijdens CES 2019 in South Hall 1, stand 20200.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe gebruikservaring bij LG TV’s door ThinQ AI en Alpha 9 Gen 2-processor

ASUS Republic of Gamers onthult Mothership (GZ700)