in

Audrey Hepburn en My Fair Lady

Dit jaar is de 80ste verjaardag van Audrey Hepburn, en om dit te vieren brengt Paramount Home Entertainment een volledig nieuw ontworpen box  van Audrey Hepburn uit. De luxe box bevat Breakfast at Tiffany’s, Funny Face, Paris When it Sizzles, Roman Holiday, Sabrina en de onvergetelijke film My Fair Lady. De Muse Collection box heeft een adviesprijs van 39,99 euro. My Fair Lady komt ook als losse dvd uit en kost 9,99 euro. Beide verschijnen op 17 september.

De Muse Collection bevat naast de bovengenoemde films ook een bonus disc met extra’s: interviews en documentaires over de geliefde actrice, haar films en haar invloed op de mode.
 
My Fair Lady is, naast een van de mooie films uit de Hepburn box, ook apart verkrijgbaar. Hepburn schittert in dit adenbenemendemuzikale spektakelstuk dat maar liefst acht Academy Awards won in 1964, inclusief Beste film. In deze geliefde filmbewerking van de Broadway-hit speelt Hepburn een bijdehante Londense straatverkoopster uit een arbeidersmilieu.

Een zelfingenomen professor (Rex Harrison) neemt haar onder zijn hoede en probeert haar door middel van goede scholing tot een echte dame te maken. Als het eenvoudige bloemenmeisje tot bloei komt te midden van de Londense elite, blijkt dat haar leraar zelf ook nog wel wat te leren heeft. Hepburns spel, stijl en luchtige geest hebben van My Fair Lady een tijdloze klassieker gemaakt.

Denda Publishers werkt samen met Big Fish Games

Canon introduceert EOS 7D