in ,

Beveilig je huis slimmer met Netatmo beveiligingscamera’s

Netatmo’s Welcome en Presence beveiligingscamera’s maken het inbrekers lastig vóór, tijdens en na een diefstal – Volgens de huidige criminaliteitsstatistieken werd slechts 6,7% van de geregistreerde woninginbraken in 2017 in Nederland opgelost.

Inbraken zijn lastig te onderzoeken omdat er meestal geen getuigen zijn. De nieuwe generatie beveiligingscamera’s helpen sneller en gemakkelijker indringers te identificeren. De camera’s geven politie de missende aanwijzingen over de identiteit van de inbreker.

VOORKOM INBRAAK EN LOS ZE OP

Slimme beveiligingscamera´s zijn musthaves voor in huis, zelfs nu het aantal inbraken afneemt. 60% van de inbrekers zoekt een alternatief doelwit wanneer ze een beveiligingscamera zien hangen.[1]
Dankzij slimme beveiligingscamera’s kunnen huiseigenaren sneller reageren op inbraak. De gemiddelde overvaller heeft minder dan tien minuten nodig om een appartement of een huis met twee verdiepingen te doorzoeken. Daarom is het belangrijk dat huiseigenaren in realtime op de hoogte zijn van elke potentiële indringer zodat ze onmiddellijk actie kunnen ondernemen.
Netatmo, een revolutionair, smarthome bedrijf, biedt slimme beveiligingsoplossingen die huiseigenaren helpen hun huis te beschermen en indien nodig bewijsmateriaal te verzamelen. Presence, de buitencamera, en Welcome, de camera voor binnen, detecteren ongebruikelijke activiteiten en rapporteren deze automatisch aan de huiseigenaar. Deze technologieën zijn game changers in de beveiligingsmarkt omdat ze een uitstekende reeks aan mogelijkheden bieden: van indringers afschrikken of het helpen van de politie om criminelen te identificeren tot inbrekers zelfs op heterdaad betrappen.

Damien, vertelt hoe er in zijn flat werd ingebroken. Hij had slechts een paar dagen voor de inbraak een Welcome geïnstalleerd.
“Ik kreeg direct een melding op mijn smartphone dat de detectie van een onbekend gezicht meldde. Door de realtime streaming kon ik verifiëren dat iemand in mijn huis had ingebroken”, zegt Damien. “Ik belde onmiddellijk de politie. Zij hebben toen de inbreker ter plekke kunnen arresteren.”

Sebastien, een Presence-eigenaar, slaagde erin inbrekers weg te jagen nadat de Netatmo-app meldde dat er iemand in zijn achtertuin was:
“Ik was weg van huis en ontving een melding van de Presence dat iemand in mijn achtertuin liep. Ik controleerde de videobeelden en besefte dat twee mannen probeerden in te breken. Toen besloot ik het alarm te activeren en vervolgens renden de indringers weg zonder iets te stelen.”

Presence-smartphone filaire-EN-WEBWelcome-iPhone-7-gold-RVBIn tegenstelling tot andere beveiligingssystemen werken de camera’s van Netatmo zonder abonnement. Video’s en individuele identificatiegegevens worden op een SD-kaart opgeslagen, gebruikers hebben gratis toegang tot deze informatie.
Beide camera’s zijn binnen een paar minuten geïnstalleerd. Voor de Welcome hoef je alleen maar de stekker in te pluggen en de app te downloaden. Wat betreft de Presence, deze kan elke bestaande buitenlamp vervangen.

PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

De Netatmo Presence is beschikbaar voor €299,99 en de Netatmo Welcome voor €199,99. Beide producten zijn te vinden op de Netatmo website, bol.com, robbshop.nl en bij Media Markt, Camera NU, Smixs en Wifimedia.
De Netatmo Security App is helemaal gratis. Het is geschikt voor iPhones met iOS9, Android 4.3 en hoger. De Netatmo Security App beheert Presence en Welcome en is ook beschibaar voor PC en Mac.

[1] The University of North Carolina at Charlotte Department of Criminal Justice & Criminology, Understanding decisions to burglarize from the offender’s perspective, 2012

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

ARCHOS Hello Connect: Spraakgestuurd je hele Smart Home bedienen

Extra datum e-Privacy Verordening seminar