in

Canon introduceert twee nieuwe PowerShot-camera’s en RF-lens

Canon breidt legendarische PowerShot G-serie uit met twee hoogwaardige compactcamera’s voor enthousiaste fotografen en vloggers – Canon Europe maakt vandaag bekend haar prestigieuze PowerShot G-serie uit te breiden met twee nieuwe compactcamera’s met een grote beeldsensor die een harmonieuze mix van prestaties en draagbaarheid bieden.

Met een hoge snelheid bij continu-opnamen en 4K-video (zonder crop) biedt Canon content creators, vloggers en enthousiaste fotografen een model waarmee zij hun creativiteit en technische mogelijkheden naar een hoger niveau kunnen tillen. Voortbouwend op de kwaliteit van Canon’s huidige productlijn is de PowerShot G5 X Mark II uitgerust met een nieuwe 5x f/1.8-2.8 lens en een pop-up EVF, perfect voor gepassioneerde fotografen die op zoek zijn naar een lichtgewicht, maar krachtige camera voor op reis.

De PowerShot G7 X Mark III heeft een 4.2x f/1.8 – 2.8 zoomlens en een 3.5mm microfoonaansluiting om content creators en vloggers een indrukwekkende beeldkwaliteit en kristalheldere geluidsregistratie te bieden.

Canon introduceert de RF 24-240mm F4-6.3 IS USM, een veelzijdige en compacte 10x zoomlens voor het EOS R System

Canon Europe, wereldwijd toonaangevend producent van lenzen, breidt vandaag haar assortiment RF-lenzen uit met de RF 24-240mm F4-6.3 IS USM – de nieuwste lens voor creatieve fotoliefhebbers die aan de slag gaan met het EOS R System. Deze compacte lens wordt omarmd door de beroemde Canon Ambassador en actiefotograaf Richard Walch en biedt enorme creatieve mogelijkheden met het 24-240mm 10x zoombereik dat full-frame opnamen op indrukwekkende wijze vastlegt.

Deze uiterst veelzijdige lens is bedoeld voor mensen die creativiteit door middel van fotografie tot uitdrukking brengen, met name het genre reisfotografie, en legt alles van groothoek tot tele en close-ups met een fantastische kwaliteit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sony introduceert WF-1000XM3 draadloze noise cancelling headphone

Logitech G PRO X Gaming Headset met Blue VO!CE-technologie aangekondigd