in

Consument mag Olympus Pen testen

Olympus wil het brede publiek graag kennis laten maken met de Olympus Pen, de nieuwe camera die deze zomer is gepresenteerd. Consumenten mogen deze Micro Four Thirds-camera zelfs gratis een dagje testen.

De PEN van Olympus is een digitale camera met uitwisselbare objectieven maar zónder spiegelbox. Dit eerste Micro Four Thirds-model is compact en biedt dezelfde kwaliteit als een spiegelreflexcamera. Deze Pen maakt bovendien filmpjes in hd-kwaliteit, waarbij de scherptediepte kan worden aangepast en creatieve filters kunnen worden toegepast.

Om iedereen de kans te geven om de voordelen van de Pen zelf te ervaren, heeft Olympus een actie opgezet onder naam ‘Leen een Pen’. Consumenten mogen de camera dan een dagje lenen; gratis en zonder enige verplichting tot aankoop.

Aanmelden voor de testdag kan uitsluitend tijdens de speciale Pen Promo Tour die nog tot en met eind oktober door het land trekt. Tijdens deze toer kunnen bezoekers de camera en de vele accessoires bij de truck komen bekijken. Ook kunnen ze met al hun vragen terecht bij de deskundige medewerkers die alle geheimen van de Pen kennen. En wie zijn NAW-gegevens achterlaat bij de Promo Truck wordt door Olympus uitgenodigd voor een gratis testdag.

Olympus stuurt deze bezoekers na hun bezoek aan de truck een e-mail met het adres van een fotozaak en een week waarin ze de camera een dagje kunnen testen. Wie zijn gegevens achterlaat tijdens de Promo Tour maakt ook nog kans op een gratis overnachting ter waarde van 250 euro in de Govert de Roos Suite van het American Hotel in Amsterdam.

Informatie over de PEN Promo Tour: www.olympus-pen-promo-tour.nl.
Hier staat ook een overzicht met data, tijden en locaties.

Transcends usb-flashdrive kan tegen stootje

Nieuwe Camileo’s, JournE Touch en Satellite P500