in

Scubb voert ook Iceberg Interactive

Scubb is nu ook distributeur van de producten van Iceberg Interactive. Dit is een jonge, Nederlandse uitgever van games op pc en consoles. Erik Schreuder van Iceberg vertelt: ‘Voor ons is Nederland onze thuismarkt en we willen een organisatie die van wanten weet en waar we geen nummer zijn, Scubb is jong, snel en hongerig, expansie georiënteerd en ze weten erg goed hoe de markt in elkaar zit. Scubb Interactive gaat voor ons de gehele line-up doen, exclusief in alle sales kanalen. We hebben dit jaar een aantal erg goede titels in onze line-up waar we veel van verwachten en Scubb gaat de titels voor ons in de markt zetten.’ De eerste grote gamestitel, Killing Floor, is binnenkort verkrijgbaar.

Al eerder kreeg Scubb Interactive ook de volledig exclusieve distributie van de gamesaccessoires van Canyon in zijn portfolio. Scubb bestaat nu een jaar en bedient al bijna de hele Nederlandse gamesmarkt, zowel met games als consoles en accessoires.

Rob Ercevic begon ooit samen met 2 vrienden in 1990 PMR International en bouwde het in een paar jaar uit tot de grootste distributeur in de BeNeLux waar grote namen als Interplay, Gametek (het latere Take 2), Crystal Dynamics, SNK van de NeoGeo en Electronic Arts gedurende een aantal jaren hun exclusieve distributie partner vonden, 26 uitgevers waren het op het hoogtepunt. Hij ging daarna verder in de uitgeverij met Project 2 Interactive en bouwde ook daar een groot distributie netwerk op met vestigingen in de USA, UK en Duitsland dat geheel Oost Europa voor haar rekening nam en publishing partners  in o.a. China, Taiwan Korea en Japan, met publishing licenties voor bijna alle platformen uit die tijd. Later bij Project 3 runde hij samen met Erik Schreuder verschillende game developers in verschillende landen in eigen beheer.

Logitech Harmony 700

Consument mag Olympus Pen testen