in

Transcends usb-flashdrive kan tegen stootje

Transcend heeft onlangs een Anti-Shock usb-flashdrive, de JetFlash V70, op de markt gebracht. De drive is gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk rubber, wat ervoor zorgt dat de V70 schok -en waterbestendig is en bestand is tegen stof. Hij is momenteel verkrijgbaar in 16 GB (rood), 8 GB (oranje) en 4 GB (paars). Daarbij krijgt de klant ook Transcends gerenommeerde levenslange garantie.

In tegenstelling tot de meeste usb-flashdrives die zijn gemaakt van plastic of metaal, is de JetFlash V70 gemaakt van een milieuvriendelijk siliconenrubber dat prettig aanvoelt in het gebruik. Deze beschermlaag biedt uitstekende bescherming van de opgeslagen gegevens tijdens het werk, het trainen, reizen of bij activiteiten buitenshuis.

De JetFlash V70 voldoet volledig aan de strenge Amerikaanse militaire drop-test normen (MIL-STD-810F 516,5-Transit Drop), waardoor de usb-stick letterlijk één van de meest robuuste usb-flashdrives is die beschikbaar zijn. De V70 heeft een in het oog springende, gestroomlijnde vorm, voorzien van felle kleuren.

Logitech Harmony 700

Consument mag Olympus Pen testen