in

Sony Ericsson Xperia X2

Sony Ericsson kondigt de Xperia X2 aan, een nieuwe Windows-telefoon met het beste op het gebied van e-mail en multimedia. Gebruikers kunnen hun e-mail en agenda nu direct synchroniseren en Microsoft Office Mobile-documenten snel en efficiënt openen en bewerken om in contact te blijven met collega’s. De telefoon is vanaf het vierde kwartaal verkrijgbaar in Elegant Black en Modern Silver.

De Xperia X2 is voorzien van de SlideView-functie. Dit zorgt voor snelle interactie met contacten, berichten, media en meer en biedt een overzicht van gemiste inkomende activiteiten. De gebruiker wordt geïnformeerd over alle gemiste oproepen, e-mails en tekstberichten en ziet daardoor geen enkel belangrijk contact meer over het hoofd.

Met veertien speciaal ontworpen, voorgeladen panels en zestien andere om te downloaden kunnen gebruikers grenzeloos werken. Van Skype, Mytopia en Google tot games, CNN en Windows Live, de panels houden de gebruiker up-to-date met wat voor hem of haar belangrijk is. Dankzij de verbeterde touch-interface en een nieuw 3D-handtekeningpanel profiteren gebruikers ook van flexibele desktoppanels voor het indelen van functies voor werk, vrije tijd en communicatie.

‘In de snel veranderende wereld waarin wij leven was het nooit eerder zo belangrijk om bereikbaar te blijven’, aldus Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux. ‘We vertrouwen voortdurend op onze mobiele telefoon als verlengstuk van kantoor.’

De Xperia X2 heeft een 3.2” touchscreen met hoge resolutie en dvd-kwaliteit, een 8.1 megapixelcamera en het toestel biedt toegang tot de PlayNow-arena.

Transcends usb-flashdrive kan tegen stootje

Nieuwe Camileo’s, JournE Touch en Satellite P500