in

De gaming-headset CAGE ONE van Teufel: next level sound

Zowel op de pc als op de console: headset CAGE ONE tilt het geluid naar het volgende level voor gamers

Bij de nieuwe gaming-headset CAGE ONE van Teufel ligt de focus op de essentie: pakkend en omhullend geluid, glasheldere gesprekskwaliteit en optimaal draagcomfort. De headset is verkrijgbaar in twee kleurvarianten en brengt zowel games als videovergaderingen in het thuiskantoor naar een hoger plan.Feiten in vogelvlucht:

  • Bekabelde over-ear headset voor games, muziek en thuiskantoor
  • Fullrange lineaire HD-drivers van 40 mm voor gebalanceerd geluid en een vette bas
  • Microfoon met verstelbare arm en passieve ruisonderdrukking
  • In de audiokabel geïntegreerde volumeregeling en dempfunctie
  • Ultralicht ontwerp, ook voor brillendragers geschikt
  • Zachte, ruime oorkussens (verwisselbaar) voor lange gamesessies en videovergaderingen
  • Extra lange audiokabeladapter met aparte audio- en microfoonconnectors voor aansluiting op de achterzijde van tower-pc’s
  • Universeel inzetbaar in combinatie met Mac- en Windows-systemen en gameconsoles
  • Verkrijgbaar in de kleuren Night Black en Light Grey via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 79,99 euro

Duik in een wereld van geluid 
Games voeren ons mee naar nieuwe werelden waarin we volledig opgaan. Niemand zal ontkennen dat de graphics een belangrijke bijdrage leveren aan deze meeslepende ervaring. Het geluid krijgt vaak veel minder aandacht, en toch is het zo veel meer dan een akoestische achtergrond voor de spectaculaire beelden. Wie op geluid beknibbelt, mist het meest. Dat is heel anders met de CAGE ONE. Deze headset zorgt met fullrange lineaire drivers van 40 mm voor een heldere en gedetailleerde geluidsweergave en een volle bas zonder vervorming.


Laat je stem horen

Tijdens videovergaderingen gaat het er meestal beschaafder aan toe dan bij voicechats tijdens games. Maar voor beide scenario’s geldt hetzelfde: effectieve teamcommunicatie is alleen mogelijk als iedereen goed verstaanbaar is. De directionele HD-microfoon vangt spraak duidelijk op en biedt passieve demping van het achtergrondgeluid.

Zo comfortabel dat je hem het liefst ophoudt 
Grote zachte oorkussens bieden ook brillendragers een comfortabel draaggevoel en desondanks een stevige grip. Het ademende materiaal van de oorkussens voorkomt de beruchte zweetoren die zich tijdens epische online gamesessies voordoen. De sterke passieve demping van de oorkussens reduceert het omgevingsgeluid zelfs in lawaaiige omgevingen tot een fluistering, zodat gamers zich volledig op het spel kunnen concentreren.

Prijs en beschikbaarheid

De gaming-headset CAGE ONE is verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl in de kleuren Night Black en Light Grey voor een prijs van 79,99 euro. De headset wordt geleverd met een afneembare microfoonarm en een 160 cm lange adapterkabel voor aansluiting op tower-pc’s.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Kantoormedewerker miste kantoorprinter meer dan borrel of gratis lunch

FRITZ!OS 7.50 update uitrol is gestart en FRITZ!Repeater 3000 AX vanaf vandaag verkrijgbaar