in

Kantoormedewerker miste kantoorprinter meer dan borrel of gratis lunch

HP introduceert stijlvolle en slimme printers – Kantoormedewerkers waarderen een printer het meest aan werken op een kantoor. 57% van de ondervraagde kantoormedewerkers zei zelfs dat ze hun kantoorprinter meer misten dan een gratis lunch of een kantoorborrel.

Dit blijkt uit een onderzoek van Morning Consult1, in opdracht van HP, onder 1.000 kantoormedewerkers in de VS en Canada over wat zij het meest waardeerden (en hadden gemist) aan het kantoor.

Om te voorzien aan de behoefte van een inspirerende werkplek, introduceerde HP Inc. (NYSE: HPQ) de HP LaserJet Managed E800/E700 serie. Een nieuw portfolio van multifunctionele printers die een hybride werkomgeving ondersteunen en de werkstroom kunnen versnellen.

“Het hybride werken blijft zich ontwikkelen en CIO’s en IT-afdelingen worden meer dan ooit uitgedaagd om moderne en inspirerende werkomgevingen te creëren”, zegt Carles Farre, Global Head of Print Services and Solutions, HP Inc. “Ze hebben printers nodig met geavanceerde functies die werkprocessen stroomlijnen. De HP LaserJet Managed E800/E700 serie biedt onze klanten en partners een strak, volledig aanpasbaar en eenvoudig te bedienen portfolio om te voldoen aan de hedendaagse werkplek- en digitaliseringsdoelstellingen – nu en in de toekomst.”

De HP LaserJet Managed E800/E700 serie levert:

  • Eenvoudige workflows en hogere productiviteit: De E800/E700 Flow serie biedt oplossingen met nieuwe FLOW 2.0 functies, waaronder de mogelijkheid om direct op het bedieningspaneel wijzigingen aan te brengen (markeren, bewerken, ondertekenen), evenals persoonlijke snelkoppelingen2. De innovatieve Reverse en Retry-technologie3 herkent en verhelpt problemen met dubbele invoer en papierstoringen, zodat de workflow optimaal is.
  • Krachtige, snelle prestaties: Tot 70ppm printen4 en 300 ipm,5 dubbelzijdig scannen en snelheid aangedreven door HP’s speciaal ontworpen quadcore processor. Met behulp van autosensing-technologie bespaar je tijd met toon-en kleurbeheer, dubbelzijdig document detectie en automatische taakverdeling functies.
  • Aanpasbaar en strak ontwerp: De uitvoeringen zijn er in vijf kleurenpanelen6 die passen bij de kantoorinrichting en HP Flex Build voor configuraties om te voorzien in de verschillende bedrijfsbehoeften7.
  • ’s Werelds meest veilige printsysteem8: Uit onderzoek van Morning Consult1, in opdracht van HP, blijkt dat 67% van de IT-beslissers van mening is dat privacy en beveiliging in een flexwerkomgeving complexer zijn geworden, vooral als het gaat om printbeveiliging. Met HP Wolf Enterprise Security9 beschermt, signaleert en herstelt de HP LaserJet Managed E800/E700 serie zichzelf. Deze printers bevatten Memory Shield™, dat kwaadaardige aanvallen op de printer helpt te signaleren. Memory Shield™ gebruikt een hardware-beveiligde oplossing: ‘Runtime Intrusion Detection’, om het geheugen actief te scannen op afwijkingen. XGuard CFI van Karamba bewaakt de uitvoeringsstroom van de printerfirmware om mogelijke zero-day aanvallen te helpen signaleren en te voorkomen.
  • Ondersteunen van duurzaamheid: Ondersteunt het terugdringen van ontbossing10 en helpt hulpbronnen te besparen met HP’s energiezuinig printen.11

Bezoek de website voor meer informatie over de E800/E700 serie.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Minder waar voor je geld: Nederlandse consument geeft evenveel of meer uit aan cadeaus, ondanks prijsstijgingen

De gaming-headset CAGE ONE van Teufel: next level sound