in

Dell XPS Desktop, XPS 15 en XPS 17 beschikbaar

Dell Technologies deelt meer info over de aanstaande lancering van de Dell XPS Desktop, XPS 15 en XPS 17. XPS Desktop verkrijgbaar vanaf 28 februari:

Het prestigieuze XPS-portfolio wordt uitgebreid met de nieuwste en krachtigste XPS Desktop tot nu toe, uitgerust met maximaal 13e generatie Intel Core i9k processoren, tot NVIDIA GeForce RTX 4090 of AMD Radeon RX 6900 XT-graphics en DDR5-geheugen, met een tot 60% hogere kloksnelheid dan DDR4. Daarnaast zijn een paar updates doorgevoerd aan het exterieurontwerp, waaronder een aluminium rand en een verfijnd chassis aan de voorkant om de luchtstroom te optimaliseren, evenals nieuwe kleuren, Graphite en Platinum. De desktop is verkrijgbaar met vloeistofkoeling en nieuwe zijventilatie op de XPS DT voor extra koeling.

XPS Desktop: Eerste lancering met 13e generatie Intel  Core-processoren en NVIDIA 4080/4090. De overige configuraties zijn medio 2023 beschikbaar. Prijzen vanaf € 1.399,-

XPS 15 en XPS 17 verkrijgbaar vanaf 7 maart:

Of je nu streamt, foto’s bewerkt of je volgende meesterwerk creëert, de iconische XPS 15 en XPS 17 zijn prachtig ontworpen. High-performance machines die zijn gebouwd om intensieve creatieve projecten te voeden. Nu uitgerust met de nieuwste 13e generatie Intel® Core-processors en NVIDIA 40 Series GPU’s, combineren deze ‘state of art laptops’ geavanceerde technologie en hoge resolutie schermopties om de beste ervaring te bieden voor content creators onderweg.

XPS 15: Wordt eerst geïntroduceerd met i9 processor, 32 GB DDR5-geheugen, 1 TB SSD, een OLED-scherm en NVIDIA GeForce RTX4070 grafische kaart voor laptops. Overige configuraties volgen in de loop van het voorjaar.

XPS 17: Wordt eerst geïntroduceerd met i9 processor, 32 GB DDR5-geheugen, 1 TB  SSD, een 4K+ beeldscherm en een NVIDIA GeForce RTX4070 grafische kaart voor laptops. Overige configuraties volgen in de loop van het voorjaar.

De prijzen van de nieuwe XPS 15 en XPS 17 worden bekendgemaakt bij de lancering van de producten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederlanders maken zich het meest zorgen over veiligheid van huishoudelijke en medische apparaten blijkt uit onderzoek

Garmin voegt AMOLED-schermen toe aan de volgende generatie Forerunner 265 en Forerunner 965 GPS-hardloophorloges