in

Denon AVR-X3400H combineert verbeterde prestaties en mogelijkheden met HEOS multiroom muziekstreaming

Denon bouwt voort op het succes van zijn netwerk-AV-receiverreeks met een nieuw model uit de vijfde generatie, de AVR-X3400H, de meest geavanceerde 7.2-kanaals receiver in het nieuwe Denon assortiment.

Het model combineert compatibiliteit met de nieuwste audio- en videoformaten voor thuisbioscopen, waaronder Dolby Atmos en DTS:X, 4K Ultra HD met HDR (High Dynamic Range) en Dolby Vision, alsmede de zeer precieze Audyssey MultEQ-installatie en -optimalisatie en is tevens compatibel met de Audyssey MultEQ Editor App waarmee de gebruiker nog meer controle krijgt over de geluidsinstellingen.

Bovendien is de AVR-X3400H ook voorzien van HEOS multiroom draadloze muziekstreaming, waardoor het model met andere HEOS-producten gecombineerd kan worden om een entertainmentsysteem voor het hele huis te creëren dat met de app kan worden bediend.

De AVR-X3400H (adviesprijs €999) zal in juli 2017 bij erkende Denon-verkooppunten verkrijgbaar zijn.

Denon AVR-X3400H: Meer vermogen, meer flexibiliteit, meer entertainment

De nieuwe AVR-X3400H bouwt voort op de uiterst succesvolle AVR-X3300W die hij vervangt en de reeds aangekondigde AVR-X1400H en AVR-X2400H modellen, zowel qua opties en prestaties als de audiotechnologie die erachter schuilgaat. Er zijn op vrijwel alle vlakken verbeteringen en toevoegingen gedaan.

De verbeteringen ten opzichte van de vorige versie AVR-X3300W in één oogopslag:

  • HEOS draadloze multiroomintegratie
  • AKMs AK4458VN 32bits/8ch D/A-omzetter voor meer klankzuiverheid en precisie.
  • 3 HDMI-uitgangen, waarmee u audio/video in een tweede ruimte via HDMI kunt afspelen terwijl u dubbele schermen (bijv. tv en projector) in gebruik heeft in de hoofdruimte
  • eARC (Enhanced Audio Return Channel) via toekomstige update, waarmee u in tv-apps via HDMI toegang krijgt tot objectgebaseerde audio, zoals Dolby Digital en DTS:X
  • Audyssey LFC (Laag Frequentie Containment), voor een krachtige bas zonder de buren tot last te zijn

Verdere verbeteringen ten opzichte van de AVR-X2400H die reeds zijn aangekondigd:

  • 180W in plaats van 150W op alle zeven kanalen
  • Geavanceerde videoverwerking met analoog-naar-HDMI-conversie en full-rate upscaling naar 4K
  • Audyssey MultEQ XT32 voor een nauwkeurigere instelling en optimalisatie, met LFC voor de beste basweergave buiten de luisterruimte, en SubEQ HT om meerdere subwoofers aan te sluiten voor een consistentere in-room respons
  • Meer opties voor standaard installatie: 7.2-kanaals pre-out, RS-232-regeling;, Crestron Connected compatibiliteit
  • Alle HDMI en digitale audio ingangsbronnen kunnen naar de tweede ruimte en het HEOS ECO-systeem worden geleid.

De AVR-X3400 heeft een extra HDMI-uitgang ten opzichte van de AVR-X3300W, die als inspiratie diende. 3 HDMI-uitgangen, waarmee u audio/video in een tweede ruimte via HDMI kunt afspelen terwijl u dubbele schermen (bijv. tv en projector) in gebruik heeft in de hoofdruimte.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Infotheek Lenovo Platinum Partner

Sony Consumer Electronics Benelux verhuist naar Hoofddorp