in

DJ star voor Nitendo ds

Muziek, feesten, reizen en vele aantrekkelijke fans – zo stellen we ons het leven van een DJ superster voor. In de nieuwe game DJ Star komt deze droom van iedere muziekliefhebber uit via de Nintendo DS stylus. In de Career Mode beginnen DJs door te spelen op kleine privéfeesten en lopen ze het carrièrepad af met verschillende optreden, om uiteindelijk tot de beste DJs van de wereld te behoren. In de Creation Mode kunnen spelers hun talent als componist laten zien en de volgende grote hit maken door eenvoudige bewegingen met de Nintendo DS stylus, met keuze uit meer dan 200 samples en de gebruiksvriendelijke interface. Ook kunnen ze hun favoriete liedjes delen met vrienden via de DS Wireless Communications.

Een goede DJ motiveert het publiek om te dansen. In DJ Star is het doel om zoveel mogelijk mensen op de dansvloer te krijgen en te behouden. Verschillende uitdagingen helpen spelers om steeds beter te worden. De eerste en belangrijkste regel voor succes is te leren hoe je twee liedjes juist aan elkaar mixt. Spelers leren dit door het gewoon te doen: Nintendo DS DJs bereiden een mix voor, terwijl het publiek nog naar het 1e nummer luistert. Ze passen de BPM (beats per minute) van het tweede nummer aan het eerste nummer aan door de pitch te verhogen of te verlagen. Spelers kunnen kiezen uit meer dan 40 bekende hits, inclusief hun eigen composities.

Hoe meer vooruitgang DJs in de game maken, hoe meer het publiek van je verwacht. Alleen weten hoe je nummers moet mixen is dan ook niet meer voldoende; professionals moeten ook een geweldige sfeer neer kunnen zetten. In DJ Star kun je dit doen door verschillende mini-games te spelen. Een goede mix moet ook worden voorzien bijzondere effecten, zoals een spectaculaire lichtshow. DJs zullen ook de microfoon op hun Nintendo DS gebruiken of hun ‘scratching’ vaardigheden moeten tonen, zodat bezoekers worden gemotiveerd om te gaan dansen. In andere mini-games moeten spelers reageren op de wensen van het publiek, handtekeningen uitdelen of zelfs vliegende tomaten ontwijken.

Aspirant DJs die gewoon lekker willen optreden zonder beoordeling achteraf kunnen ervoor kiezen in de Free mode te spelen.

Door de geweldige geluidskwaliteit krijg je met DJ Star het gevoel alsof je je op een echt feest bevindt. Het enige dat de speler  hoeft te doen is de Nintendo DS aan te sluiten op een versterker.

DJ Star wordt ontwikkeld door Game Life en uitgegeven door Deep Silver.

Nieuwe Sharp AQUOS LED LCD TV

Logitech introduceert draadloze muziekcontrollers (gitaar en drums) voor Guitar Hero