in

Eminent vernieuwt mediaspeler

De vernieuwde hdMEDIA ligt medio april 2009 in de winkels. Eminent presenteerde de oorspronkelijke glanzend witte hdMEDIA in november 2008. De leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires heeft een vernieuwd model ontwikkeld met een hoogglans zwarte afwerking. De pianozwarte mediaplayer is voorzien van een ingebouwde ventilator aan de rechterkant. De voorkant is voorzien van vier groene lampjes om de activiteit van de harddisk, LAN, standby en stroom aan te geven. De hdMEDIA beschikt over de volgende aansluitingen: HDMI 1.3, LAN, stroom, optische audio, composite en component video, twee USB-hostpoorten en een USB-aansluitpoort. Alle aansluitingen en de zwarte aan/uit-knop bevinden zich aan de achterkant van de hdMEDIA.

Aantrekkelijke retailverpakking
De aantrekkelijk verpakte hdMEDIA ligt medio april 2009 in de winkels. De hdMEDIA is verpakt in een herkenbare groene doos, net als alle Eminent producten in de categorie geluid en beeld. Op de verpakking staat een grote foto van de hdMEDIA en de meegeleverde afstandsbediening.
Uit de verpakking blijkt duidelijk dat de hdMEDIA een all-round mediaspeler is, voorzien van Networked Media Tank (NMT) functies. Sluit de hdMEDIA aan op een Full HD 1080P televisie voor de ultieme bioscoopervaring. De hdMEDIA speelt films af van een optionele interne harddisk en van een USB-geheugenstick. Ook het streamen van video via het netwerk en het downloaden van films behoort tot de mogelijkheden. De hdMEDIA ondersteunt vrijwel alle multimedia codecs, waardoor het niet nodig is om materiaal te converteren.
De Eminent EM7071 hdMEDIA heeft een adviesverkoopprijs van EUR 289,00 inclusief BTW.

Handycam met gps van Sony

Flip: de kleinste hd-pocket videocamera