in

Epson lanceert twee nieuwe duurzame printoplossingen die de productiviteit en efficiëntie van thuiswerkend personeel verhogen

Omdat veel mensen nog altijd, of weer, vanuit huis werken, heeft Epson twee nieuwe multifunctionele printers gelanceerd die zijn ontworpen voor kleine kantooromgevingen en thuiskantoren:

de WorkForce Pro WF-4745 en de EcoTank ET-5880. Beide modellen maken gebruik van de energiezuinige, warmtevrije inkjettechnologie van Epson en bieden gebruikers de keuze tussen de traditionele cartridgeprinter en het hoge capaciteit inkttanksysteem van Epson.

  • EcoTank ET-5880 – maandenlang printen tegen zeer lage kosten zonder dat de inkt hoeft te worden vervangen
  • WorkForce Pro WF-4745 – Epson’s meest betaalbare zakelijke multifunctionele printer: snel printen in zakelijke kwaliteit met hoge capaciteit inktcartridges en papierlades

“We hebben meer dan 4.000 werknemers in Europa en het Midden-Oosten ondervraagd en 70% beschouwt factoren als duurzaamheid, energie-efficiëntie en minder verspilling van verbruiksmaterialen als ‘essentieel’ in producten die voor thuiswerken worden aangeschaft1,” zegt Jose Sanandres van Epson Europe. “Zowel de WorkForce Pro WF-4745 als de EcoTank ET-5880 voldoen aan al deze eisen.”

Zowel de WorkForce Pro WF-4745 als de EcoTank ET-5880 voldoen aan al deze eisen

Uit berekeningen blijkt zelfs dat wanneer alle laserprinters voor thuis en kleine kantoren in Europa worden vervangen door Epson-inkjets, we het energieverbruik met maximaal 311 miljoen kWh2 kunnen verminderen, jaarlijks meer dan €38,1 miljoen3 kunnen besparen en de CO2-productie met 117 duizend ton per jaar kunnen verminderen.

EcoTank ET-5880

De EcoTank ET-5880 biedt printen tegen zeer lage kosten. De eerste voorraad inkt wordt meegeleverd, waardoor gebruikers maandenlang kunnen printen voor ze vervangende inkt nodig hebben. Het inkttanksysteem elimineert ook de noodzaak van cartridges en daarmee de hoeveelheid verbruiksmateriaal. De printer biedt een scala aan functionaliteiten, waaronder Wi-Fi connectiviteit, zodat gebruikers vanaf bijna elke locatie kunnen printen, een 4,3-inch touchscreen lcd-scherm voor eenvoudige navigatie, meerdere papierlades, printsnelheden tot 25 pagina’s per minuut en een ‘first page out’ tijd van slechts 5,5 seconden.

WorkForce Pro WF-4745

De WorkForce Pro WF-4745 wordt de meest betaalbare kleuren-MFP in het zakelijke portfolio van Epson en levert afdrukken van professionele kwaliteit met een afdruksnelheid tot 24 pagina’s per minuut. De WF-4745 maakt gebruik van handige inktcartridges met een hoge capaciteit en kan meer dan 500 vellen papier bevatten, wat de efficiëntie bevordert en de frequentie van het papier aanvullen vermindert. De touchscreen lcd-interface maakt eenvoudige navigatie mogelijk en dankzij de automatische documentinvoer voor 50 pagina’s kunnen enkel- of dubbelzijdige documenten snel en eenvoudig worden gescand of gefaxt. De WF-4745 is de perfecte oplossing voor gebruikers die thuis en in kleine kantoren werken en zakelijke functionaliteit nodig hebben.

“Beide modellen zijn ontworpen voor kleine bedrijven en thuiskantoren, waardoor ze de perfecte printers zijn voor werknemers die vanuit huis werken,” besluit Sanandres.

Meer informatie vindt u op onze website, zie onderstaande links:

1 Onderzoek uitgevoerd namens Epson door B2B International, juni 2020

2 Gebaseerd op berekeningen van Epson. Methodologie geverifieerd door TÜV Rheinland, gebaseerd op ‘typisch energieverbruik’, gedefinieerd volgens de Energy Star-testprocedure en weergegeven in kWh per jaar. Modellen geïdentificeerd met behulp van IDC HCP-tracker 2019Q2 (2015Q1 tot 2018Q4-gegevens) en 2018 installed-base in EU22-bedrijven gerapporteerd door IDC (“Installed Base by Vertical, 2019Q2”).

3 Vergelijkende berekeningen vindt u hier.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Bewuster online bestelgedrag bij centrumbewoners

Mobiel dataverbruik met 34,5% gestegen sinds corona