in

Ergonomie thuis

In deze moeilijke tijd doen mensen en bedrijven hun best om de dagelijkse bezigheden zo normaal mogelijk te laten verlopen. Veel bedrijven hebben, zoals NewStar, hun personeel gevraagd om thuis te blijven en vanuit daar te werken.

Maar hoe creëer je thuis een ergonomische en efficiënte werkplek? Hoewel veel mensen beschikken over de essentiële hardware (zoals laptop, computer of thin client), zijn velen zich niet bewust van de beschikbare handige accessoires om jouw thuiskantoor zo comfortabel mogelijk te maken. Met behulp van de juiste accessoires kun je thuis een opgeruimde en ergonomische werkplek creëren.

Laptop houders bijvoorbeeld, bieden de perfecte oplossing om jouw laptopscherm op de juiste hoogte te plaatsen. Hiermee kunnen nek- en schouderklachten worden voorkomen. Of combineer jouw laptopscherm met een tweede monitor en creëer zo een werkplek met twee schermen.

NewStar wil iedereen de kans bieden om zo ergonomisch en comfortabel te kunnen werken als mogelijk is, ook vanuit huis. Ons magazijn is volledig gevuld met slimme oplossingen voor jouw werkplek thuis. Vraag jouw NewStar contactpersoon voor meer informatie en lopende acties.

Heeft u (aan)vragen; aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sales@newstar.eu. Wij helpen u graag verder!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Epson introduceert twee hoogwaardige fotoprinters voor designbewuste fotografen en artiesten

Advies van Zyxel voor veilige verbindingen bij thuiswerken