in

Europa loopt warm voor Halo 3

Microsoft start vandaag met de activiteiten van het laatste hoofdstuk in de Halo trilogie. Een speelbare single player en een pre-order kit voor de handel moet de trein voor de Xbox360 topper in beweging gaan zetten tot 26 september.

Vandaag op 31 juli krijgt de Europese game pers voor de eerste keer een speelbare single player van Halo 3 te zien. Op het Pampus eiland in Amsterdam zijn vanmiddag de Europese game journalisten getuige van deze primeur. Om dit te vieren zal er vanavond op de Ocean Diva nog een groot feest gehouden worden. Digitailing is daar uiteraard bij en zal morgen uitgebreid verslag doen.

Op 26 september ligt deze exclusieve Xbox 360 titel in de winkel. Echter vanaf 6 augustus is de game al te pre-orderen. De Halo 3 pre-order kit heeft een CAP van 9.99 euro. Hiermee is de gamer op 26 september gegarandeerd van een Halo 3 Limited Collectors Edition. De Halo 3 Limited Collectors Edition is een speciale versie van de game die verpakt is in een metal tin box, waarin naast Halo 3 ook nog een bonus disc met onder andere unieke video content, gamerpics, themes en een exclusief art & ficton boek zit.

Naast het recht op de Limited Collectors Edition van Halo 3 krijg de pre-order koper een gratis een T-shirt van Halo 3. Daarnaast is er ook nog eens kans op gratis kaarten voor de officiële première van Halo 3

Microsoft garandeert dat de uitlevering van de limited edition in de week van 26 september tot 5 oktober op vertoon van de kassabon van de pre-order aan alle kopers zal plaatsvinden. Het is wel zo dat de hoeveelheid kits gelimiteerd is, dus voor de klant geldt op=op.

Asus en Nokia zijn de beste

Vivendi games benoemt nieuwe Topvrouw