in

Frogger terug op spelcomputers

Konami laat zijn klassieke Frogger franchise terugkeren op de spelcomputers als downloadtitel voor WiiWare en PlayStation Network onder de naam Frogger Returns. Dit is een vernieuwde versie van deze klassieke arcade game, waarbij nieuwe elementen zijn toegevoegd aan de klassieke dodge-and-run gameplay die de echte fans allemaal wel kennen en gek op zijn.

Spelers komen midden in het hectische stadsleven terecht en moeten proberen om de amfibische held Frogger terug te brengen naar zijn thuis in de moerassen. Frogger Returns blijft trouw aan de klassieke arcade gameplay style, maar heeft verbeterde graphics, een andere invalshoek, en nieuwe levels.

De vernieuwde levels spelen zich af in de straten, riolen en ondergrondse metrosystemen. Frogger krijgt in deze versie ook te maken met talrijke andere obstakels en vijanden die er allemaal op uit zijn om hem dwars te zitten.

Om Frogger te helpen, zijn er nieuwe powerups waaronder time reverse, onoverwinnelijkheid en de mogelijkheid om de tijd stil te zetten ter beschikking. Frogger Returns is twaalf keer zo groot als het origineel, en kan zich beroemen op toffe 3D-graphics en local multiplayer mogelijkheden.

Chinese cartoon-stickjes

MSI Big Bang Trinergy