in

DigiFocus: Gaat u als VIP naar ICT2018? Schrijf u in en win!

Exclusief: kans op VIP-kaarten – Op 25 mei 2018 organiseert ICTWaarborg ICT2018, hét ICT-evenement van het jaar. Als lezer van Digitailing maakt u kans op VIP-kaarten voor dit event in de Midden Nederland Hallen.

ICT2018 staat in het teken van innovatie, ontwikkeling, netwerken en veranderende wetgeving. ICTWaarborg heeft een mooi programma neergezet met als hoofdthema de AVG, waarbij onder andere de laatste juridische check voor de AVG aan bod komt. Er is tevens een inspiratiesessie waarbij de vraag “Marketing en AVG… vijanden of kansen?” centraal staat. Behalve over de AVG is er ook een seminar over de Cybersecuritywet. Op de beursvloer en in het Business Meeting Point maakt u kennis met ruim 50 bedrijven en hun innovaties. Ook is er volop mogelijkheid om te netwerken tijdens de afsluitende RoutIT-netwerkborrel.

“Marketing en AVG… vijanden of kansen?”

Lezers van Digitailing maken bij aanmelding voor ICT2018 kans op het winnen van een VIP-pakket. Een VIP-pakket bestaat uit (uiteraard) gratis entree, catering voor 2 personen, een VIP-parkeerplaats, gereserveerde stoelen bij kennissessie(s) naar keuze én een smaakvolle attentie na afloop van ICT2018. Aanmelden als bezoeker doet u hier. Vermeld bij VIP-code ‘Digitailing2018’ en u maakt automatisch kans op het VIP-pakket voor 2 personen. Deze actie is geldig tot en met 6 mei 2018.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Samsung Onyx verbetert bioscoopervaring voor bezoekers wereldwijd

ARCHOS introduceert tablet en smartphone voor kinderen vanaf 79,99 euro