in

Gigabyte minilaptops met Windows 7

De nieuwe mini-laptopserie van Gigabyte heeft meer geheugen, meer opslagcapaciteit en draait op het nieuwste besturingssysteem Windows 7. Gigabyte introduceert twee modellen. De T1028X-serie werkt tevens als tablet-pc dankzij het 180 graden draaibare scherm. De verkoopprijs is vanaf 590 euro exclusief btw. De M1022X heeft een frameless tft-scherm en multitouchpad. Deze serie begint bij 540 euro exclusief btw.

De T1028Xheeft een 10,1” touchscreen lcd-scherm en weegt iets meer dan 1 kg. De minilaptop beschikt over 3,5G/HSPA/UMTS voor draadloos internet, alle gebruikelijke communicatiepoorten, drie snelle usb-poorten, 4-in-1 kaartlezer, expresskaart-slot en een 1. 3 Megapixel camera. Hij heeft een aanraakscherm dat 180° kan roteren opdat het als een tablet pc met handschriftherkenning kan worden gebruikt. Het hoge resolutiescherm is ook nog eens bestand tegen zonlicht.

De M1022X, uitgevoerd in stijlvol wit, heeft naast de vernieuwde specificaties van 2 GB geheugen en 250 GB harddisk ook een standaard meegeleverd EasyDock dockingstation. Hierop sluit je bedraad LAN, muis, toetsenbord en monitor aan, waardoor de mini een volwaardige pc wordt. De M1022X heeft een 10.1” frameless tft-scherm met led-technologie en is eveneens voorzien van 3,5G/HSPA/UMTS en alle gebruikelijke communicatiepoorten en camera.

Buzz Lightyear ray gun

Toshibas nieuwste gaming laptop