in

Mobiele muziekheadset: de Jabra Halo

Vanaf nu is het grenzeloos genieten van muziek met de nieuwste mobiele muziekheadset van Jabra: de Halo. Deze trendy headset is draadloos te verbinden met een Bluetooth-telefoon, maar kan ook via een bluetooth dongle of de meegeleverde kabel aangesloten worden op bijvoorbeeld een laptop, mp3-speler of zelfs op een televisie. De Jabra Halo heeft een adviesverkoopprijs van 99,95 euro.

Het ‘touch sensitive’ bedieningspaneel is verwerkt in de zijkant van de headset en het volume kan op afstand worden geregeld. Wanneer de headset via bluetooth verbonden is met een mobiele telefoon wordt de muziek automatisch gedimd zodra er een oproep binnenkomt en kan er ongestoord een gesprek worden gevoerd.

De Jabra HALO headset is ontwikkeld door GN Netcom, producent van headsetoplossingen, en heeft het klassieke headset-model een nieuwe vorm gegeven voor een cool imago. Met de intuïtieve aan/uittoets, een discreet display dat de connectiviteit en de levensduur van de batterij weergeeft, een volumetoets en een opvouwbare hoofdband, is de headset mede dankzij de opvouwbare hoofdband, klein genoeg om overal mee naar toe te nemen, maar toch ook groot genoeg om indruk te maken.

Noise Blackout is exclusief ontwikkeld door GN Netcom. Deze technologie maakt gebruik van twee microfoons om achtergrondgeluid optimaal en direct te kunnen filteren. In combinatie met de DSP-technologie en Audio Shock Protection voor het monitoren van inkomend geluid, wordt het geluid op een innovatieve wijze gebalanceerd, waardoor de spreker en gesprekspartner genieten van optimale communicatie zonder bijgeluiden.

Buzz Lightyear ray gun

Toshibas nieuwste gaming laptop