in

Netgear Stora: overal bereikbaar

Netgear introduceerteen nieuw, simpel te gebruiken NAS-apparaat: de Stora. Deze maakt het voor consumenten mogelijk om op een gemakkelijke manier op één locatie foto’s, muziek, films en bestanden te bewaren en deze te delen via vrijwel ieder netwerkapparaat dat toegang heeft tot het internet. Zo zijn foto’s en video’s met iedereen te delen zonder tussenkomst van e-mail of uploaden naar internetsites.

Stora werkt zowel met Mac en pc als Linux systemen. Met beheer op afstand via www. MyStora.com is het mogelijk bestandsuitwisseling met verschillende platforms te bewerkstelligen. Het luisteren naar muziek, kijken naar een film of delen van foto’s is mogelijk via elk met het internet verbonden apparaat. Naast het delen van bestanden via het internet kunnen gebruikers ook foto’s, video’s en bestanden delen tussen thuiscomputers en mediaspelers.

Met de twee standaard drive bays is het mogelijk automatisch een mirror te maken van data. De Stora levert bovendien ‘plug and play’ bescherming die belangrijke data beschermt. Zonder additionele hulpmiddelen kunnen gebruikers snel en simpel een tweede drive installeren. Daarnaast is de Stora voorzien van back-up mogelijkheden voor pc’s en Macs zodat er regelmatig back-ups gemaakt kunnen worden.
 
De Stora (MS2110) wordt geleverd met een 1 TB harde schijf en een extra drive bay die kan worden gebruikt voor een extra disk, zodat data mirroring mogelijk is. De NETGEAR Stora wordt geleverd met drie jaar garantie en 24/7 technische ondersteuning.

Buzz Lightyear ray gun

Toshibas nieuwste gaming laptop