in

Powermonkey voor onderweg opladen

De veelzijdige powermonkey Classic is een draagbare, krachtige oplader. Allerlei mobiele, digitale apparaten met een accu van 5V zijn nu eenvoudig onderweg op te laden. Denk aan de  iPod, iPhone, pda, PSP, Nintendo DS, DSI en DS lite, navigatie-apparatuur, mp3/mp4-spelers en sommige digitale camera’s. Bij de powermonkey Classic zitten een reishoesje, een adapter en verbindingsstukken voor de meest gebruikte apparaten. De adviesprijs bedraagt 44,99 euro.

Dankzij een krachtige lithium-ion batterij geeft een volledig opgeladen powermonkey Classic 48 uur standby tijd op de pda, 40 uur op de iPod en vijf uur extra speeltijd op je gameconsole. De iPhone kan er 1,5 keer mee geladen worden. De oplader geeft compatibele digitale camera’s genoeg power om maar liefst 1600 extra foto’s te maken. En de mobiele telefoon laadt zich tot drie keer volledig op per opgeladen powermonkey.

‘De powermonkey Classic zet Powertraveller op de kaart als ontwikkelaar van mobiele opladers en we zijn ontzettend trots op deze fantastische, krachtige oplader’, aldus Jerry Ranger, CEO van Powertraveller. ‘Het is het antwoord op de vraag van mensen met een mobiele lifestyle overal ter wereld naar een handzame en betrouwbare oplader. Of ze nu zakelijk reizen of voor hun plezier, de powermonkey Classic komt tegemoet aan hun behoeften.’

Voor meer informatie: www.powermonkey.eu of kijk bij Micromedia.

Risen binnenkort verkrijgbaar

Netgear Stora: overal bereikbaar