in

Scribblenauts vanaf 9 oktober

Scribblenauts was de grote winnaar op de E3. Met de innovatieve gameplay worden woorden tot leven gebracht. In Scribblenauts gebruikt de speler de Nintendo DS touch-screen om zijn karakter, Maxwell, te helpen om in ieder level de ster te pakken door het oplossen van een serie puzzels. Het spel is vanaf 9 oktober exclusief verkrijgbaar op Nintendo DS voor een adviesprijs van 39,99 euro.

Om de puzzels op te kunnen lossen moet de speler een woord opschrijven dat bij hem of haar opkomt. Ieder object gedraagt zich exact zoals het in de echte wereld zou doen en de speler kan ontelbare objecten combineren om compleet nieuwe situaties te creëren. Ieder level heeft meer dan één geschreven object dat als oplossing gebruikt kan worden, waardoor de game oneindig vaak opnieuw gespeeld kan worden.

‘Er is nog nooit een spel als Scribblenauts geweest’, vertelt Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. ‘Het is echt een game voor iedereen, het daagt spelers uit hun fantasie de vrije loop te laten gaan om puzzels op een totaal nieuwe manier op te lossen’.

Scribblenauts herkent tienduizenden woorden en ieder level heeft honderden objecten die gebruikt kunnen worden  om een probleem op te lossen, waarmee herspeelbaarheid garandeerd wordt. Spelers kunnen met de leveleditor een level creëren en deze via de Nintendo DS Wi-Fi Connection delen met anderen.

Risen binnenkort verkrijgbaar

Netgear Stora: overal bereikbaar