in

Nieuwe stylish bags van Krusell

Nieuw in de Micromedia line-up is Zweeds tassenmerk Krusell. De tassenproducent biedt diverse stijlvolle hoesjes voor telefoons, digibags, netbook- en notebooktassen. Sommige zijn geheel van duurzaam leer, andere hebben een leren element, zoals de Gaia netbook bag op de afbeelding. Deze is er naast zwart en rood ook in mooi kersroze of bruin. Ook leuk zijn de hoesjes voor de nieuwe iPod Nano’s. Deze hele Encore serie is natuurlijk leverbaar in de iPod-kleuren.

De stijlvolle Gaia-lijn biedt tassen in allerlei soorten en maten. Voor laptops tot 15,6 inch is er de grote, stevige Laptop Bag in vier kleuren. De Netbook Bag heeft plek voor minilaptops tot 12 inch; hiervoor zijn ook Luna-sleeves in vier kleuren verkrijgbaar. De Gaia Slim Case is een dunne tas voor notebooks tot 15,6 inch, die overigens ook in de stoerdere Breeze passen.

Speciaal voor mobieltjes, camera’s of andere gadgets is er bijvoorbeeld de Edge-pouch. Het tasje is gemaakt van leer en geverfd in diverse opvallende kleuren; een mooie combinatie. Edge is er in roze, geel, groen, oranje, rood, lichtblauw, wit, zandkleur, bruin en zwart.

Heel opvallend en vooral voor dames is de Coco-serie in roze, creme en zwart. De tas heeft een jaren vijftig uitstraling en komt compleet met make-upspiegeltje. Ook heeft de tas metalen pootjes.

Risen binnenkort verkrijgbaar

Netgear Stora: overal bereikbaar