in

Buzz Lightyear ray gun

Bij de introductie van Toy Story Mania, de nieuwe videogame van Disney Interactive Studios, presenteert Thrustmaster de Ray Gun voor de Wii. De inspiratie hiervoor is het pistool van Buzz Lightyear. Met zijn opvallende vormgeving en heldere kleuren legt dit pistool de nadruk op het plezier dat spelers kunnen hebben met de op pretparken geïnspireerde games. De Ray Gun is er vanaf eind september en kost 14,99 euro.

De Toy Story Mania! Ray Gun is eenvoudig te gebruiken. Aan de achterkant van het pistool zit een klepje dat wordt verwijderd om de Wii-afstandsbediening in te steken. Klepje weer terugplaatsen en het pistool is klaar voor gebruik. Geen batterijen, geen lastige snoeren – alleen maar uren onbegrensd spelplezier.

‘Deze samenwerking met Thrustmaster voor de ontwikkeling van een serie leuke en innovatieve gameaccessoires voor de Europese divisie van Disney, is voor ons van grote waarde, omdat wij met behulp van de expertise van Thrustmaster, initiator van tal van vernieuwingen in de game-industrie, een nieuwe dimensie kunnen toevoegen aan de manier waarop kinderen videogames spelen en extra spelplezier en interactiviteit kunnen toevoegen aan Toy Story Mania,’ aldus Stephane Hareau, Senior Category Manager New Business Development bij Disney Consumer Products Europe.

Risen binnenkort verkrijgbaar

Netgear Stora: overal bereikbaar