in

Harddiskrecorder LG Beste Koop volgens de Consumentenbond

De LG harddiskrecorder RH387H is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop van oktober 2008. Dat blijkt uit de uitvoerige en objectieve test van de Consumentenbond. De uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, het lage energieverbruik en de veelzijdige opnamemogelijkheden in combinatie met een voordelige prijs maken deze harddiskrecorder van LG Electronics tot de Beste Koop van oktober 2008.

In de test vergeleek de Consumentenbond twaalf dvd-harddiskrecorders van uiteenlopende leveranciers, zoals LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Grootste voordelen van de harddiskrecorders zijn de Timeshift- of Timechase-functie. Hiermee kunnen consumenten een opname of dvd bekijken terwijl ze iets anders op de harde schijf opnemen. Ook hebben de recorders een Pause-live-TV-functie. Daarmee is het mogelijk om een programma tijdens het kijken even te onderbreken – bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan of een telefoontje te plegen. Daarna kunnen tv-liefhebbers gewoon weer verder kijken.
Met zijn 160 GB geheugen biedt de LG harddiskrecorder RH387H meer dan voldoende capaciteit om verschillende films, tv-programma’s en muziek op te slaan. Ook biedt deze recorder de mogelijkheid om muziek te beluisteren en foto’s te bekijken.
De adviesprijs van de LG RH387H bedraagt € 199,- euro incl. btw. De veelgeprezen harddiskrecorder is verkrijgbaar bij alle grote elektronica-retailers, zoals It’s, BCC, Media Markt en meer.

Denon dock voor iPod geüpdatet

Verander fotos in pratende videos