in ,

Home security binnen handbereik: Ring introduceert smarthome-beveiligingsproducten in Nederland

Snelgroeiende IoT-start-up vestigt Europees hoofdkantoor in Amsterdam – De start-up Ring betreedt met zijn producten de Nederlandse markt. Het IoT-bedrijf (Internet of Things) heeft als missie criminaliteit te verminderen en huizen en buurten veiliger te maken. Dit doet het met videodeurbellen en buitenbewakingscamera’s die via Wi-Fi zijn verbonden.

Met de videodeurbel van Ring kun je op je smartphone zien wie er voor de deur staat en met die persoon spreken, waar je ook bent. Met de buitenbewakingscamera’s kun je vanaf je smartphone,tablet of pc toezicht houden op alles rondom het huis en heb je controle over je eigen veiligheid. Hierdoor ben je altijd thuis, zelfs als je buiten de deur bent.

“Elke beslissing die we als bedrijf nemen, moet onze missie ondersteunen om criminaliteit te verminderen. Statistieken tonen aan dat in Nederland elke tien minuten een inbraak plaatsvindt”

Ring is gevestigd in Santa Monica, Californië, en behoort tot de snelst groeiende IoT-start-ups van de Verenigde Staten. In 2016 betrad het bedrijf, met steun van onder andere Sir Richard Branson, de Engelse markt. De onderneming is nu bezig met een opmars in de rest van Europa en heeft zijn pijlen gericht op onder andere Nederland, Duitsland en Frankrijk. Om Europa als afzetmarkt effectief te bedienen, heeft het bedrijf een Europees hoofdkantoor in Amsterdam geopend.

“Elke beslissing die we als bedrijf nemen, moet onze missie ondersteunen om criminaliteit te verminderen. Statistieken tonen aan dat in Nederland elke tien minuten een inbraak plaatsvindt”, zegt Jamie Siminoff, oprichter en CEO van Ring. “Het is onze missie om het risico van inbraak te minimaliseren en buurten proactief veiliger te maken. De beste manier om inbraken te voorkomen is nog steeds persoonlijke aanwezigheid – en dat is wat wij simuleren met onze deurbellen en camera’s.”

Ring is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen die gemakkelijk met andere smarthome-apparaten geïntegreerd kunnen worden. Lees hieronder meer over de producten van Ring die bijdragen aan je eigen gemak en veiligheid.

Ring Video Doorbell 2. Een vijfde van de inbraken vindt via de voordeur plaats. Met de Video Doorbell 2 houd je zowel gewenste als ongewenste bezoekers in de gaten. Je krijgt automatisch een melding op je smartphone zodra een bezoeker op de videodeurbel drukt of, indien je dit wenst, kun je ook de bewegingsdetector activeren. Via de Ring-app zie je wie er voor je deur staat en kun je met elkaar spreken, waar je ook bent. Dankzij de infraroodcamera heb je ook ’s nachts helder zicht. De Video Doorbell 2 wordt geleverd met een herlaadbare batterij en twee verschillende frontjes, voor 219 euro.

Ring Video Doorbell Pro. De Pro is slanker dan de Video Doorbell 2, heeft geavanceerde bewegingsdetectiemogelijkheden en je krijgt er vier verschillende frontjes bij. Met de meegeleverde 24 VAC-transformator sluit je hem eenvoudig aan op de bedrading van de bestaande deurbel. Verkrijgbaar voor 279 euro.

Spotlight Cam Battery / Wired. Complementeer je Ring of Security met de verschillende Ring-beveiligingscamera’s. Met de Spotlight Cam houd je zicht op wat er om je huis heen gebeurt. Afhankelijk van het type Spotlight Cam, sluit je de camera aan op je elektriciteitsnetwerk of gebruik je een oplaadbare batterij. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding op je smartphone, tablet of pc. Je kunt vervolgens de persoon zien en met elkaar spreken. Ook kun je een alarm en/of de schijnwerpers activeren. Verkrijgbaar voor 229 euro.

Floodlight Cam. ’s Werelds meest geavanceerde beveiligingscamera geactiveerd door beweging. Net als bij de Spotlight Cam krijg je direct een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd,
kun je de bezoeker zien en met elkaar spreken. Ook kun je een alarm en/of de schijnwerpers activeren. Handig om een inbreker af te schrikken en tegelijkertijd eventuele omstanders te alarmeren. De camera is verkrijgbaar voor 299 euro.

Ring Chime Pro. Een Wi-Fi-versterker en bel voor Ring-apparaten ineen. De Chime Pro past in elk stopcontact, breidt het Wi-Fi-signaal uit en laat je direct weten als er iemand voor de deur staat. Je kunt kiezen uit meerdere belgeluiden en het volume hiervan regelen. De Chime Pro is verkrijgbaar voor 59 euro.

Voor meer informatie en het volledige productaanbod van Ring-apparaten kun je terecht op de website. De producten zijn verkrijgbaar via www.ring.com en geselecteerde retailers.

Over Ring

Ring is opgericht met de missie om buurtcriminaliteit te verlagen en het aantal inbraken te verminderen. Met innovatieve producten wil de succesvolle IoT-start-up bewoners grip geven op hun eigen veiligheid thuis. Sinds de oprichting in 2013 hebben meer dan drie miljoen gebruikers zich aangesloten op de Ring of Security om zichzelf en hun buurt veiliger te maken. Met Ring ben je altijd thuis.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

DigiTip: KEF en Porsche Design introduceren Space One Wireless

Wecycle maakt samen met partners thuis inleveren kleine elektrische apparaten mogelijk