in

HP op CES 2022: de kracht van hybride werkervaringen met intelligente technologie voor samenwerking en creatie

HP Inc. versterkt portfolio met grootste lancering op jaarlijkse technologiebeurs – HP Inc. onthult vandaag nieuwe apparaten en oplossingen die zijn ontworpen om de ervaringen op het gebied van samenwerken en creatie te verbeteren. Met deze innovaties kunnen mensen werken en creëren waar ze ook zijn.

Nu we hybride werken zijn werkplekken waar mensen willen dat ze zijn, maar de verwachtingen van hun werk veranderen niet. Mensen moeten goed en duidelijk gezien en gehoord worden en productief en geïnspireerd te werk kunnen gaan.

Verbeterde ervaringen voor hybride werken
Voortbouwend op de recente lancering van HP Presence1 ,voegde HP nieuwe functies toe voor een betere videoconferencing-ervaring. Gebruikers kunnen nu met de Appearance Filter kiezen hoe ze verschijnen in vergaderingen. De myHP-applicatie biedt een dashboard om hun pc-ervaring te controleren en aan te passen – zo kun je in 1 klik de video-instellingen in alle conferencing apps aanpassen. HP heeft de geavanceerde samenwerkingstechnologie ook beschikbaar gemaakt voor meer producten, waaronder de EliteBook 800 G9-serie pc’s, EliteBook 1000 G9-serie pc’s, ZBook Firefly G9, Z40c en Z34c G3 Curved Displays en de nieuwste Elite Dragonfly pc’s. HP Presence biedt een betere manier om gezien en gehoord te worden en ideeën te delen voor mensen buiten de vergaderruimte, door het toevoegen van 5MP camera’s met HP Auto Frame en AI-gebaseerde ruisonderdrukkingsfilters en dynamische technologie om spraakniveaus te regelen.

Om de samenwerking tussen werknemers naar een hoger niveau te tillen, heeft HP het portfolio van Elite Dragonfly-apparaten uitgebreid . Deze apparaten dragen bij aan een verdere verduurzaming door het gebruik van gerecycled magnesium, aluminium en kunststoffen die gehaald zijn uit de zee2.

De HP Elite Dragonfly G3 met Windows 11 stelt mobiele professionals in staat het beste van zichzelf te geven bij elke vergadering. Nog steeds lichter dan lucht met minder dan 1 kg3 en verkrijgbaar in Slate Blue of Natural Silver, wordt de HP Elite Dragonfly G3 aangedreven door 12e generatie Intel processors. De HP Elite Dragonfly G3 heeft een 13,5″ clamshell design en biedt gebruikers meer scherm met een hogere 3:2 beeldverhouding. De Elite Dragonfly wordt versterkt door HP Presence en levert een uitzonderlijke samenwerkingservaring met Audio by Bang & Olufsen en vier discrete versterkers die samenwerken om een indrukwekkend geluid te creëren. HP Dynamic Voice Leveling optimaliseert automatisch de helderheid van de stem en AI-gebaseerde ruisonderdrukking 2.0 verbetert de audio zodat mensen zelfs hoorbaar zijn als ze een mondkapje dragen. De batterij is uitgerust met intelligent opladen en leert van werkpatronen om het stroomverbruik te optimaliseren. Hiernaast biedt HP Wolf Security for Business4 een veerkrachtige verdediging tegen malware en hacking.

De HP Elite Dragonfly G3 weegt nog geen 1 kg en heeft een 13,5-inch clamshell-ontwerp, een grotere schermverhouding van 3:2 en een lange batterijlevensduur om productief te blijven.

De HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise is speciaal ontwikkeld voor de mobiele intensiteit van cloud-centrische werkstructuren en is ‘s werelds meest geavanceerde Chromebook voor zakelijk gebruik5. De nieuwe Chromebook biedt baanbrekende samenwerkingservaringen en beveiliging en stelt zakelijke gebruikers en cloudgebruikers in staat om met de eenvoud van Chrome OS samen te werken, ideeën te delen en vast te leggen. Het eerste haptische trackpad ter wereld op een Chromebook6 geeft gebruikers een nieuwe dimensie van controle en reactievermogen. Verpakt in een prachtig 360-graden design en verbeterd door HP Presence, beschikt het apparaat over een 5MP-camera met verbetering bij weinig licht voor videochats. Ook heeft het Chromeboek vier luidsprekers die zijn afgesteld met Audio by Bang & Olufsen. Gebruikers kunnen ook notities maken en ideeën delen met een optionele magnetische pen7, die draadloos kan worden aangesloten en opgeladen aan de zijkant van het apparaat. Nu mensen weer meer gaan reizen, is het essentieel dat gevoelige gegevens onderweg privé blijven. Het HP Sure View Reflect geïntegreerde privacyscherm beschermt gevoelige informatie en de HP Sure Shutter blokkeert de webcam met één klik. De HP Elite Dragonfly Chromebook maakt uitgebreide, meerlaagse beveiliging voor bedrijven mogelijk en is ‘s werelds eerste Intel® vPro Chromebook8.

De HP Elite Dragonfly Chromebook is speciaal ontworpen voor zakelijke- en cloudgebruikers en biedt een krachtige, cloud-first pc-ervaring.

HP E-serie conferencing monitoren

De HP E24m, E27m en E34m conferencing monitoren zijn ‘s werelds meest geavanceerde serie conferencing monitoren9, die zorgen voor de meest authentieke face-to-face meetings in de eigen werkruimte. De monitoren beschikken over een kantelbare privacy-webcam van 5MP, verbeterde lichtsensoren, Windows Hello-aanmelding, ruisonderdrukkende microfoons en luidsprekers aan de voorzijde. Deze monitoren voldoen aan meer dan 200 kwaliteitsbenchmarks en zijn Zoom Certified. De hele set-up is aan te sluiten via één USB-C®-kabel10, waardoor de gebruikers makkelijk van ruimte kunnen wisselen. De ogen van de gebruiker worden beschermd met het HP Eye Ease always-on low-blue light.

Voor mensen die op zoek zijn naar een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke conferentie-ervaring, zijn de HP M24 en M27 Webcam Monitors ideaal om contact te maken met vrienden en familie of om thuis te leren of studeren via een 5MP webcam, front-firing luidsprekers en noise-cancelling microfoons.

De HP E-serie conferencing monitoren zijn voorzien van een kantelbare privacy-webcam van 5MP, Windows Hello login, noise cancelling microfoons en verbeterde verlichtingssensoren voor uitstekende videoconferencing-ervaringen, de hele dag.

Met de HP M24 en M27 Webcam Monitor-serie kunt u communiceren met familie, vrienden en collega’s met een 5MP webcam en ruisonderdrukkende microfoons. Gemakkelijk aan te sluiten op de monitor met slechts één USB-C®-kabel voor een opgeruimde ruimte

Aanvullende nieuwe Windows 11-apparaten voor meer productiviteit, samenwerkingen en beveiliging, die met nieuwe hybride werkvormen in gedachten zijn gemaakt, zijn onder andere:

 • De HP Elite x360 1040 G9 en HP EliteBook 1040 G9 zijn opnieuw ontworpen voor soepele overgangen bij hybride werkvormen, hebben een dun en licht chassis met een beeldverhouding van het 16:10 om meer te laten zien en het scrollen te verminderen. Met HP Presence kunnen mensen er op hun best uitzien met een 5MP camera, een 940nm IR camera en meeslepende audiosoftware voor een heldere stem.
 • De HP EliteBook 800 G9-serie pc’s is opnieuw ontworpen met een ultraslank chassis, een nieuw scherm met een verhouding van 16:10 en een grotere clickpad-verhouding. Versterkt door HP Presence kunnen mensen samenwerken met een persoonlijkere ervaring met een optionele auto-tracking 5MP camera, Audio by Bang & Olufsen, en optionele 5G connectiviteit.
 • De HP EliteBook 600 G9 serie pc’s zijn krachtige, eenvoudig te beheren en zeer veilige pc’s die een eenvoudige standaardisatie in bestaande IT-omgevingen mogelijk maken, terwijl ze gebruikers de tools bieden die ze nodig hebben om bijna overal vandaan te kunnen werken.
 • De HP ProBook 400 G9 serie pc’s combineren lichtgewicht, upgradebare ontwerpen met commerciële prestaties, beveiliging en duurzaamheid die ideaal zijn voor groeiende bedrijven.

Breid uit waar uw nieuwe inspiratie u kan brengen
In de hybride wereld van vandaag zijn we terechtgekomen in een wereld van multi-device ervaringen, waarbij we voortdurend het ene apparaat voor het andere verwisselen. Creators hebben in deze nieuwe omgeving digitale oplossingen nodig die toegankelijk, consistent en complementair zijn.

 • De HP ENVY Desktop PC is, ontworpen om de centrale hub te zijn die helpt bij het leren, creëren en beheren van elk aspect van het moderne leven. Creëer naadloos met HP Palette dat Duet for HP bevat om een tablet, telefoon of pc als tweede scherm te gebruiken, en HP QuickDrop, een gebruiksvriendelijke app waarmee bestanden tussen apparaten kunnen worden overgezet. Sluit snel creatieve apparaten aan om nog productiever te zijn met meerdere high-speed poorten, waaronder Thunderbolt en een kaartlezer, samen met de mogelijkheid om tot vier 4K-monitoren11 aan te sluiten. Het apparaat is een match voor creatieve vaardigheden dankzij Windows 11, tot een 12e generatie Intel Core i9 processor12.
 • De HP Z2 Mini G9, ‘s werelds krachtigste mini workstation13, biedt hoge prestaties in een nieuw veelzijdig en eigentijds ontwerp. Architecten en grafisch ontwerpers die een apparaat nodig hebben dat klein genoeg is voor een beperkte ruimte, hoeven niet langer in te leveren op prestaties. De Z2 Mini G9 is uitgerust met low-profile NVIDIA RTX™ professionele graphics, gecombineerd met next-gen Intel® Core™ processoren, inclusief K-Series, voor naadloze overgangen tussen meerdere applicaties voor ontwerp, rendering en simulatie en de mogelijkheid om 2D naar 3D workflows aan te sturen.
 • De HP Z40c G3 en HP Z34c G3 Curved Displays zijn ontworpen voor ontwerpers en power users die hun dubbele monitoropstelling willen vervangen door één groot, meeslepend en kleurnauwkeurig beeldscherm. Met de HP Z40c G3 Curved Display, ‘s werelds grootste conferencing monitor met geïntegreerde 4K webcam, zie je elk detail op een scherp 5K:2K 40″ scherm met een hoge beeldverhouding, kritische pixeldichtheid, en krijgen gebruikers een naadloze en snelle verbinding met Thunderbolt 3 – genoeg om twee pc’s tegelijk op te laden. Wanneer makers aan meerdere apparaten, bestanden en projecten tegelijk werken, zorgt HP Device Bridge 2.0 voor ononderbroken creativiteit in de werkstroom. Sluit zowel de Z2 Mini als de Firefly – of een Windows®– of Mac®-apparaat – aan op een van beide schermen en werk tegelijkertijd met de mogelijkheid om moeiteloos bestanden te verslepen tussen de twee computers. Voor extra veiligheid kan gecontroleerde bestandsdeling inschakeld worden, om er zeker van te zijn dat het netwerk beveiligd is.

De HP ENVY Desktop PC geeft eenvoudige toegang tot een verscheidenheid aan poorten om naadloos aan te sluiten op meerdere apparaten.

De Z2 Mini G9 past gemakkelijk op ieder bureau of kan achter een beeldscherm worden gemonteerd, zoals de HP Z40c G3, zodat 3D-projecten aangepakt kunnen worden. Ongelooflijk hoge prestaties verpakt in een waanzinnig kleine PC.

Andere nieuwe apparaten en accessoires voor ontwerpers zijn:

 • De ZBook Firefly 14 G9, HP’s meest mobiele ZBook workstation en ZBook Firefly 16 G9 brengen prestaties op professioneel niveau, een AI-verbeterende webcam en een 16:10 kleurnauwkeurig HP DreamColor beeldscherm14 naar een echt slank en licht mobiel workstation. Met next-gen Intel® Core™ processoren, NVIDIA T550 laptop GPU en tot 64 GB geheugen, open je grote bestanden en voer je professionele apps gelijktijdig uit voor snelle multitasking en productiviteit.
 • Met de nieuwe HP ENVY 27-inch All-in-One desktop PC, gemaakt voor en door ontwerpers, kunnen gebruikers op hun best zijn wanneer zij creëeren, verbinding maken en samenwerken. Een kleinere maar even krachtige versie van het onlangs aangekondigde 34-inch model – de 27-inch 4K-versie, beschikt over levensechte kleuren, krachtige prestaties en een afneembare magnetische camera.

De HP Zbook Firefly G9 combineert prestaties op pro-level met een krachtige workstation, om overal productief te kunnen blijven. 

Prijzen en beschikbaarheid15

 • HP Elite Dragonfly G3: de prijzen zullen dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.
 • HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise en HP Elite Dragonfly Chromebook: de prijzen zullen dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.
 • HP E24m, E27m en E34m conferencing monitoren zijn naar verwachting vanaf februari verkrijgbaar voor respectievelijk 379 euro, 449 euro en 649 euro.
 • HP M24 en M27 Webcam monitoren zijn naar verwachting begin januari verkrijgbaar op HP.com voor respectievelijk 339,00 euro en 369,00 euro.
 • HP EliteBook x360 1040 G9 en HP EliteBook 1040 G9: de prijzen zullen dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.
 • HP EliteBook x360 830 G9, HP EliteBook 830 G9, HP EliteBook 840 G9 en HP EliteBook 860 G9: de prijzen zullen dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.
 • HP EliteBook 630 G9, HP EliteBook 640 G9 en HP EliteBook 650 G9: de prijzen worden bekend gemaakt zodra het product beschikbaar is.
 • HP ProBook 440 G9 en HP ProBook 450 G9: de prijzen worden bekend gemaakt zodra het product beschikbaar is.
 • HP ENVY Desktop PC: de prijzen zullen dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.
 • HP Z2 Mini G9 zal naar verwachting in mei beschikbaar zijn. De prijs zal dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.
 • HP Z34c G3 Curved Display en HP Z40c G3 Curved Display zijn naar verwachting vanaf februari verkrijgbaar voor respectievelijk 899 euro en 1399 euro.
 • HP ZBook Firefly G9 zal naar verwachting in mei beschikbaar zijn. De prijzen zullen dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.
 • HP ENVY 27 inch All-in-One Desktop PC zal naar verwachting vanaf april beschikbaar zijn. De prijzen zullen dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Garmin introduceert vívomove Sport

Adyen lanceert Android betaalterminals