in

HTC ‘Pimp Your Diamond’-actie en Ice White Diamond

HTC introduceert de Touch Diamond nu ook in de kleur Ice White. Het glanzende witte toestel beschikt over dezelfde functionaliteit als de succesvolle zwarte Touch Diamond en combineert elegantie met hoogwaardige technologie. Verder start HTC per 1 november de actie: Pimp my Diamond waarbij consumenten met een Touch Diamond, hun toestel gratis een bling-uiterlijk kunnen geven.

HTC brengt met de HTC Touch Diamond in Ice White opnieuw een stijlvolle smartphone op de markt. Het toestel beschikt over een 3D touch interface (TouchFLO 3D) zodat gebruikers snel toegang hebben tot contactgegevens, tekstberichten, mails, fotos en muziek. Verder is het door de integratie van HSDPA (7.2 Mbps) en HSUPA mogelijk draadloos te surfen op breedbandsnelheid. De HTC Touch Diamond Ice White beschikt over de door HTC ontworpen YouTube-applicatie die zorgt voor een ongeëvenaarde weergave van videos en een eenvoudig gebruik van Google Maps voor mobiele telefoons.

Pimp my Diamond
Tijdens de Pimp my Diamond-actie kunnen alle consumenten met een HTC Touch Diamond hun smartphone gratis een speciaal uiterlijk geven. Het plaatje rondom de cameralens van het toestel kan vervangen worden door een speciale bling-accessoire met Swarovski kristal in drie varianten: Gold bling, Silver bling of Pink bling. Deze actie is alleen geldig in de maand november bij de officiële HTC-verkooppunten. Voor meer informatie en de actievoorwaarden: http://www.pimpmydiamond.nl/index.html.

De HTC Touch Diamond Ice White is vanaf 1 november beschikbaar. De
consumentenadviesprijs is 489,00 euro inclusief btw.

Netbook NC10 van Samsung

Roterend iPhone Dock