in

Huawei start met laptops en breidt tabletportfolio in Nederland uit

Huawei MediaPad M3 Lite en Huawei MediaPad T3 vanaf juni in de winkels – Huawei MateBook Series geïntroduceerd in Duitsland, Italië en Spanje.

Huawei voegt met de Huawei MediaPad M3 Lite en de Huawei MediaPad T3 nieuwe tablets toe aan haar huidige tabletportfolio. Met de introductie van de nieuwe modellen, timmert Huawei verder aan de weg binnen de tabletmarkt. Waar deze markt lijkt te stagneren, wint Huawei steeds meer terrein. Bovendien kondigt Huawei vandaag verdere verbreding van haar aanbod aan met de lancering van drie laptops. Met de introductie van de MateBook X, MateBook D en MateBook E zet Huawei verder in op innovatie.

Huawei MediaPad M3 Lite: draagbare thuisbioscoop
Voor de volgende filmavond heb je geen TV meer nodig. De nieuwe Huawei Mediapad M3 Lite 10 inch biedt de gebruiker alles wat je van een draagbare thuisbioscoop verwacht. Het 25,5 cm grote Full HD beeldscherm is voorzien van Eye Care Mode en een krachtige en gefilterde kleurweergave die zacht is voor de ogen. Naast het oog wil het oor natuurlijk ook wat. Daarom is de Huawei MediaPad M3 Lite uitgerust met vier verschillende speakers met Harman Kardon-certificering en Super Wide Sound (SWS) 3.0 Soundeffect. Daarbij werken de speakers die tegenover elkaar gepositioneerd zijn samen om een gebalanceerd klankbeeld te creëren.

Zo snel als dat je de MediaPad M3Lite ontgrendelt met de vingerafdruksensor aan de voorzijde, zo snel is ook de Qualcomm MSM8940 quad-core-processor met 3GB werkgeheugen en een uitbreidbare opslag van 32 GB. Beide zijden van de tablet zijn voorzien van een 8 megapixel camera, dus zowel de selfie als foto’s van de omgeving zijn van uitmuntende kwaliteit. De M3Lite is voorzien van Android 7.0 en het intuïtieve EMUI 5.1, waarmee Huawei de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. Dit gaat niet ten koste van de accuduur, want met 6.660 mAh geeft de Huawei MediaPad M3 Lite je genoeg tijd om te genieten van een mooie film of serie.

Huawei MediaPad T3: complete en compacte tablet voor onderweg
De Huawei MediaPad T3 is beschikbaar in twee verschillende formaten en twee verschillende uitvoeringen. De 10 inch versie is zowel in Wifi als in 4G versie te verkrijgen en de compacte Huawei Mediapad T3 7 inch is naast Wifi ook in een 3G uitvoering beschikbaar. Ook deze tablets zijn voorzien van de Eye Care Mode en HD IPS beeldscherm in een 10 en 7 inch formaat. De in een metalen unibody uitgevoerde tablet heeft een Qualcomm MSM8917 Quad-Core-processor met een werkgeheugen van 2 GB en een uitbreidbare opslag van 16GB. De MediaPad T3 is eveneens voorzien van Android versie 7.0 en EMUI 5.1, de eigen skin van Huawei.

Aan de achterzijde heeft deze tablet een 5 megapixel camera. Voor selfies en videobellen is de voorkant uitgerust met een 2 megapixel camera. Ook bij de Huawei MediaPad T3 is aandacht besteed aan het geluid. Het resultaat is een speaker aan de voorzijde die eveneens is voorzien van Super Wide Sound (SWS) 3.0 Soundeffect. Door de 4.800 mAh accu kun je bovendien uren kunt genieten van een film of van muziek.

“Bij Huawei streven we ernaar om vernieuwingen op de markt te brengen die de consument inspireren om na te denken over de toekomst.”

Huawei MateBooks: stijl, mobiliteit en wereldwijde connectiviteit
Huawei lanceert vandaag een trio gloednieuwe MateBooks en verbreedt hiermee haar portfolio van prachtige ontworpen en krachtige apparaten verder met laptops. De Huawei X, Huawei D en Huawei E bevatten dynamische eigenschappen en functies die het snijvlak van mobiliteit en persoonlijk computergebruik herdefiniëren.

“Bij Huawei streven we ernaar om vernieuwingen op de markt te brengen die de consument inspireren om na te denken over de toekomst. De nieuwe lijn van de prachtig ontwikkelde MateBooks maakt dit mogelijk”, vertelt Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. “Met een indrukwekkend design en uitstekende prestaties zijn de MateBooks X en D de eerste devices die het krachtige Dolby Atmos Sounds System bevatten. Als de perfecte aanvulling op onze smartphone, wearable en slimme IoT oplossingen, sluiten de nieuwe Watt Pascal en Belle aan bij de verbonden, digitale wereld zoals de consument die beleeft.”

Specificaties
· HUAWEI MateBook X: Een efficiënte en stijlvolle 13 inch laptop zonder ventilator met een screen-to-body ratio van 88 procent en 4,4 millimeter randen. De MateBook X bevat daarnaast de krachtige 7e generatie Intel® Core™ i7 of i5 processoren, Dolby Atmos Sound System en een innovatieve aan-/uitknop met vingerafdruksensor en encrypted chip.

· HUAWEI MateBook D: Een dynamische 15,6 inch laptop met een screen-to-body ratio van 83 procent en kijkhoek van 178 graden en de keuze voor 7e generatie Intel® Core™ i7 of i5 processoren, optionele NVIDIA GeForce 940MX Graphics en het Dolby Atmos Sound System.

· HUAWEI MateBook E: Een elegante 2-in-1 notebook met een screen-to-body ratio van 84 procent, een nieuw Folio toetsenbord met een maximale aanpassingshoek tot 160 graden en de keuze voor 7e generatie Intel® Core™ i5 of m3 processoren en 2K touch display.

Prijzen en beschikbaarheid
· De MediaPad M3 Lite
is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit en zijn in Nederland beschikbaar vanaf 1 juni 2017 voor een consumentenadviesprijs van €299,- voor de wifi versie en €349,- voor de versie met 4G.

· De MediaPad T3 10 inch is verkrijgbaar in het grijs en in Nederland beschikbaar vanaf 1 juni 2017 voor een consumentenadviesprijs van €199,- (Wifi) en €249,- (4G).

· De MediaPad T3 7 inch is verkrijgbaar in het grijs en in Nederland beschikbaar vanaf 1 juni 2017 voor een consumentenadviesprijs van €99,- (Wifi). De prijs van de 3G versie zal later volgen.

· De Huawei MateBooks zijn niet verkrijgbaar in Nederland.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Voel je de zomer al? Haal het meeste uit het leukste seizoen met

Bekijk de aftermovie van Open Tech Day 2017